- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
Graphics #452 üzenetére
Hiány van, mivel attól még jó a teló h nincs benne NFC.
Csak ahogy itt a tesztben is kifogásolva volt volt:"Nincs benne NFC az mondjuk egy óriási red flag....NFC-t kihagyni 2024-ben bármi árkategóriából, az szerintem cink."Szerintem is az.
És a vevők nem kis részénél is cink, egy fájó pont ennek hiánya. Egyesek gondolom ezért sem vették meg, én legalábbis ezért nem. Pedig már az első percektől figyeltem a készülék kihozatalát.Nekem egyszer sem volt instabil évek óta azzal nyomom..
-
nfsu17
veterán
válasz
Graphics #351 üzenetére
Te is tudod, hogy ez így önmagában irreveláns info, mert egy lényeg kimaradt.
Az előző nap mennyi kijelzőidő jött össze, azaz mennyi után merült le 48-ra.
Pl én is tudom 48-on kezdeni a másnapot az 5 éves telómmal, csak éppen előző nap alig használtam, mondjuk legyen ezért kettő óra kijelzőidő benne, egy félig halott akksival.
A mostani telómat meg mondjuk öt óra SoT után kezdem másnap 48-on.
Szóval érted...számok...rengeteg...az teszt. -
BenyPotter
csendes újonc
válasz
Graphics #315 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt kis videó volt, köszi!
Most vásárolok telefont először közvetlenül cégtől, hadd kérdezzem meg (más is válaszolhat, ahova megérkezett már), hogy volt-e bármilyen vám, áfa, eho, szocho, étkezési hozzájárulás, hadipari támogatás, vagy egyéb fizetendő költség.
Közérdekű, hogy a 128 gigás zöld most épp rendelhető.
-
Zsirmooo
friss újonc
válasz
Graphics #233 üzenetére
Dobozba szokásos,toltofej nincs, kijelző szép,kicsit vastagabbak a kavak mint a phone 2a-n, android ugyanaz,gyors,nem laggol. Akksi nagyon bika. A hátlapcsere engem hidegen hagy, de jópofa,jó lenne ha már levehető a hátlap az akksit is lehetne cserélni,de minden nem lehet tökéletes. Szerintem fain kis telefon,nem recseg, kényelmes, és könnyű. Ha lenne benne nfc vennék magamnak is,de én sokat fizetek teloval. Nem kell félteni mint egy másik dragabb telefont,ha leejted,leejted. Ha 3 évig bírja,akkor is megérte az árát. Nagyjából ennyi. Várom a nothing phone 3-at,nekem az lesz a következő.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Graphics #215 üzenetére
Az, hogy csak ennyire használom, nyílván nem azt jelenti, hogy csak ennyire képest. banki alkalmazások futnak, emailezés sima rajta (bár nyílván picike) fizetni tudok vele (nem úgy mint a cikk tárgyával
)
Szóval, amúgy a mai napig tökéletesen használható, akár mint mindennapi telefon is. Nyílván az akksija és a kijelző mérete már szűk keresztmetszet (4 éve még elsődlegesként használtam egy SE-t, akkor váltottam IOS-re androidról) -
hegedus001
aktív tag
válasz
Graphics #119 üzenetére
Te nem, de pont ez a lényeg, hogy majd valaki más igen.
Majd valaki más megveszi a te használt almádat és nála is elketyeg 2-3 évig majd túlad rajta és annál is. Így lenne fenntartható az egész.Nálam ez annyiban más, hogy 2-4 évig elketyeg mint fő telefon, majd mehet "cégesnek".
Anno nagyon nagy szempont volt kamera, mióta van egy dedikált gépem ez már nem szempont. Ellenben a praktikussák és a méret igen, így nagyon jó lenne egy újabb mini verzió, mert számomra ez a tökéletes méret, még az alapra sem akarok felváltani, pedig az sem extrán nagy és lapát kezem van, egyszerűen ez a kényelmes. Remélem a jövő évi SE az majd kisebb lesz mint az alap és nem a régi 8-as házában jelenik meg harmadjára is....
Az olcsó húsra meg, a tesztet láttuk, majd fél év múlva jobban letisztázódik ha elmúlik a hype, nameg majd meglátjuk mennyire lesz támogatott valójában is. Egyenlőre szerintem sem rossz telefon.
-
hegedus001
aktív tag
Nem az áron van a hangsúly, hanem azon, hogy meddig lehet használni egy adott készüléket.
A kínai bundzsi telefonok vagy a samsung legalsó polccos telefonok is nem azért rosszak mert műanyagból vannak vagy bármi, hanem mert kb 1 évig tudod őket normálisan használni, utána meg kuka. soha nem fogja megvenni senki sem már.
ezzel szemben pl. ott van az Apple, aminek a készülékei/telefonjai 8-10 évig simán elketyegnek tök használhatóan. (egy iphone 13 minivel nyomom, amit a megjelenés napján vettem illetegy 1. generációs 2016 os SE vel, ami már 8 éves de melós telefonnak tökéletesen kiszolgál. Kb 30 k volt egy arab GSM boltosnál patika állapotban
)
szerintem ez választja el a kettőt egymástól.
-
LosBlancosRM
őstag
Szerintem egy olcsóbb telefon jobban beránthatja az embereket, mint, ahogy látszik is. Nem buksz vele sokat, max megy az apróra, vagy a fiókba. Egy felsőkategóriás telefonnál ez ritkább -szerintem-. Iphone 2 évig volt meg, szerintem elég jól bírtam vele, pedig gyűlöltem az iOS-t(ha droidos lett volna, még mindig meglenne). Előtte a Note9 is megvolt 3+ évig és ezt is annyira tervezem. Környezetet pedog nem a telefon ára szennyezi.
-
-
LosBlancosRM
őstag
Azzal nincs baj, ha valaki ennyiért engedheti meg magának, kár kiforgatnod a szavaimat. Itt inkább arra céloztam, hogy jópár komment az ára miatt veszi, pedig nem is lenne rá szüksége. Abba bele se megyek, hogy van aki csak kipróbálná, impulzusból venné, aztán ha nem tetszik, olcsón továbbadná.
Továbba hiába is akarsz ismét belémállni, lepereg. Sajnos még mindig nem tudod feldolgozni, ha valakinek más a véleménye. 🤷🏻♂️
-
SkyLine3000
addikt
Elég alaposan körbe néztem. Mindenesetre jobb vételnek tűnik, mint ez. Gyerek igen csak meg van vele elégedve.
Magamnak is bőven elfogadnám.
coolgsm
Máskor is vettem tőlük telót. Sosem volt semmi gondom. Sztem nem csalóka.
Nem látom azt, hogy az 5g hiánya nagy hátrány lenne. LG V50-em 1000 éve 5g-s, de itt helyben sosem láttam rajta... 4g-n is el lehet még lenni sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest