- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Nem ertem. Szoval rakjanak bele NFC-t mondjuk 10 ezerrel tobbert...pwrsze akkor a kutya nem venne a 2a-t...miert is erne meg ez a Nothingnak? Aruszegmentacio es markahuseg kialakitas. Ennek a CMF-nek po t az a szetepe hogy a Szoftvert szerettesse meg hogy utana a kovetkezo telo mar Nothing legyen min. felso-kozepkategoriabol. Ez csak a kostolo ami nem lehet laktato.
-
-
Remélem túl tudunk azért ezen lépni.
Itt még nem volt teszt amúgy, csak egy hír.
Ugyanazokat a köröket futjuk... A vevők egy részénél meg totál mindegy... Csak az a baj, hogy a saját igényeinken kívül nem nagyon látunk... ÉS ezt a skatulyát akarjuk ráhúzni a világra...
Tudod hány ember nem is használja fizetésre a telefonját? De még csak banki app sincs rajta...? Sok... És ott a másik fele, ja igen, ők használják..
Első halmaznak ez viszont tökéletes telefon lehet.
Magyarországon mobiltárcákba jelenleg 2,4 millió bankkártya van.
"Mobiltárcába regisztrált fizetési kártyák száma (db) 2,33 millaTehát még egy jelentős halmaz nem használja erre a telefonját például nálunk, mások a számok persze a hanyatló nyugaton, de itthon azt hiszem még bőven talál magának piaci rést egy ilyen telefon.
-
giroud199
senior tag
De nincs bent.
Meg kell várni az EU ba is szánt utódot ,vagy nézni helyette egy nothingot
ebbe nincs és nem is lesz ,ha levelezget az user akkor sem
(Nálam eddig is csak az Apple pay működött hibátlanul, így hogy jön a qr kod alapú fizetés ,talán el is lehet majd lassan felejteni az NFC t) -
És még így is készlethiány van...
Lehet persze hetekig rajta rugózni. De ez most így kapható. Nem lesz benne varázsütésre.
Annyiszor túl volt már
tárgyalva...
Lapozzunk!
Ebben nincs NFC, sőt a teszt, ha kijön még akkor se lesz...Hozzáteszem én amikor egyszer instabil volt az NFC-s fizetés mobilon, azóta nem bízok meg benne...Másik telefonban ott van, de hazárdjáték...Ja és nem CMF volt, mert ugye nicns benne.
-
-
-
nfsu17
veterán
Biztosan én nem tárolnék bkártyát a teló hátulján.
Lopják/elveszik a telót, contactless szépen veszegetik majd le a pénzt kártyáról.
Ha csak telót elhagyom, akkor az új android miatt fel kell oldani a telót és csak úgy lehet fizetni vele. Itt nfc nemléte miatt úgysem gond ez persze.
Tehát én külön tartom a bkártyát és telót.
Így is el lehet hagyni külön is bármelyiket persze.
A telót én többet veszegetem elő, mint kártyát, nagyobb esély elhagyni is. És mögötte a bkártya...ehh, nem szeretném. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest