- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
judas13
addikt
válasz
giroud199 #450 üzenetére
Nem fogunk....
Rengetegen írtak a cégnek az oldalukon, hogy pedig kéne bele.
pld.It looks very good, but a phone in 2024 without NFC is not an option for me, I will go for the Nothing 2A.
They should release a revision with NFC, raising the price 10-20€$.
I dont understad it…Én sem.
-
válasz
giroud199 #431 üzenetére
Nincs erre vonatkozó statisztikám, így kijelenteni sem fogok ilyet.
Ismerem a márkát, 10 éve használom. Tudom melyik a jó és melyik a kevésbé jó, de hidd el a többi márkánál is van ilyen.
És ehhez nem kell Telekomos ismerős, Nekem a Yetteles ismerős meg azt mondta , hogy nem visznek vissza sokat.
User error még elég jelentős ám... Amikor össze vissza nyomogatják és mindenféle reklámokat elfogadnak... Na ezeket is visszaviszik... Miközben nem a telefon.
Illetve arányosan kéne nézni, hisz sokat adnak el, így a hibaaranyt ( valós) kéne nézni, nem azt, hogy többet visznek vissza.
Ez hogy az összes márka közul megint nem számadat.
Eladnak 50 ezer Xiaomit meg mondjuk 40 ezer Samsungot akkor értelemszerűen az a +10 ezer hozhat magával több hibás készüléket.
Ha tud az ismerősöd százalékos arányt, az a mérvadó számadat.
Utána lehet ezen elmélkedni.
De mindketten elfogaltabbak vagyunk más más irányba, illetve egy dolgozó, aki utálja a Xiaomit, O sem fog pozitívan nyilatkozni
Xiaomikbol all in pedig top3-as darabszámban. Így darabszám is több lesz a hibás készülékek oldalán..
Szóval bemondasra ezt nem fogom elhinni, remélem nem gond.Ha van olyan lista, ami erre vonatkozó , az sokat segítene de ez nem ennek a topicnak lesz a témája.
Koncentráljunk a CMF-re.
-
-
válasz
giroud199 #420 üzenetére
Amúgy ennyiért jó, de tényleg picit drágábban ott van a Poco M6 Pro, ami tény hardverben gyengébb, de minden másban ott van hasonló ligában.
Itt még azért lesznek kompromisszumok persze.
Legendd konklúziója hasonló mint az enyém, szerintem is ennyiért verhetetlen. Kicsivel drágábban már nem
A nagyobbik verziónak a piacon NFC nélkül nincs sajnos értelme, itt a kisebbik verzió tud ütős ajánlat lenni, hisz a kisebbikbe egy komolyabb microSD olcsón megúszható.
90 ezer körül én már mást néznék, legfőképp Poco X6-ost szintén kintről.
De múltkor pár alternatívát már összeírtam.
-
-
mhydas99
senior tag
válasz
giroud199 #368 üzenetére
Bocsi de a Honor 200-at nem neveznem komolyabb keszuleknek. Ha az anyagminoseget meg a kameras kepesseget nem nezem akkor kb. egyformak. Persze UI mas meg par aprosag. SZVSZ a Honor az jobb es lehet hamar kikerul majd a fiokodbol. De majd meglatod.
Nekem Samsung S21em van meg Moto Edge 40-em. Ha a rendszert meg fotos kepessegeket nem nezem akkor pariban van a 2 es folyamatosan hasznalatban is vannak. Ettol fuggetlenul a daily driver a Samsung szimplan mert kevesbe feltem hogy serul. De otthon a Motot tok nelkul tobbet nyomkodom. Oke nem a CMFrol csak gondoltam megosztom ha mar a Samu csucskategoria volt anno a Moto meg kozep 2 ev difivel. Amugy a CMF hardveresen es szoftveresen siman eleg mindenre egy atlagembernek. Akinek meg a fotok nem tetszenek vegyen jobbat vagy kepezze magat kicsit a kepkeszitesben/szerkesztesben. NFC meg nagy hiany de megoldhato egy vekony tokkal moge a bankkartyaval oszt jonapot. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Quadro FX 570 eladó
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged