Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madn!ght
    addikt

Szerintem idén még mocskosabb módon nyúl bele a script a játékba. Vagy simán a "spagettikód"-nak csúfolt program kontrollálatlanul manipulálja az ember csapatát.

Tegnap letoltam a wl-t, hát kb. 6-8 meccsen semmilyen (!) ráhatásom nem volt a játék működésére. Letámadás és a csapatom megdermedt. Semmilyen taktikai, formációváltás nem változtatott a játék képén. Ha nálam volt a labda, akkor gombnyomás nélkül is az ellenfélnek adta. Többször láttam olyat, hogy jókora hátrányban volt mögöttem az ellenfél védője, és a csatárom minden indokolás nélkül visszalassult, mintha elengedtem volna a sprintet.

Csak ismételni tudom magamat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, sajnos nem tudom ezt "ez csak egy játék" szintjén kezelni, teljes mértékben sérti az igazságérzetem, hogy ok nélkül kreténné válik a csapat. Hangsúlyozom, nem arról van szó, mikor jobb az ellenfél, hanem az ok nélküli bronz szint alá süllyedésről.

Nyilván előzőek tudatában adtam pénzt a játékért.... a nyitások közepesen jókat adtak eddig, max ennyi "élményt" tudok a játék javára számolni.

Új hozzászólás Aktív témák