Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEZZY93
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hagyjuk is. Egyszerűen így jártunk, mert itt élünk. 3 hete folyamatosan delay van, eddig legalább voltak jó periódusok, most semmi… poén az egészben, hogy én vissza néztem, és viccen kívűl csak németeket kapom. Ekkora szart, mint ez a játék még tényleg nem tapasztaltam az életem alatt…
szép 2 hónap volt, de ezt itt újra le is rakjuk, ahogy írtad is nincs miért. Életem legjobb döntése volt lerakni a 20-at decemberbe, és nem megvenni a 21-et, ez a játék azt sem érdemelné meg, hogy futhasson, erre még a milliárdok is folynak be nekik -
Woodslave
félisten
Na három prew pack.
Gnabry Bonucci Kimpembe
ennyi packot eddig összesen nem vettem
-
Nandinagy
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Akkor nem csak én vagyok így
Hányszor töröltem már vissza fél oldalnyi szöveget
Woodi meg nem tud nem játszani
Ennyi volt neki a hét aztán ha véletlen nem lesz meg a kvali akkor holnap már az új kvalit nyomná de imádkozzunk hogy meglegyen.
Én hálistennek abban a fázisban vagyok ahol teljesen leszarom a rivalst. Kell 2-3 win az elite divhez de tök mindegy div1 vagy div8ban vagyok mikor úgysem ad semmit a reward
-
marcess
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Épp a múltkor írtad, hogy eddig minden kvalifikáció sikerült elsőre, akkor mindenképpen a mezőny első felében vagy. Nagyon nem mindegy ki mikor játszik, rossz a kedved, közbeszólnak, telefon ez mind kizökkenteni a játékost főleg aki jól tud koncentrálni. Délelőtt rivalst nyomni, vagy péntek délelőtt wl-t az pedig a mazohizmus magasiskolája
Amúgy amikor ilyen hosszú szöveget le szoktam írni, akkor általában el sem küldöm, mert megnyugszom a végére
-
Woodslave
félisten
Egyetlen rivalst nem tudok nyerni se ps4 se ps5. Este megpróbálom a kvalit ha nem sikerül akkor ez a hét nekem ennyi volt. Ez már fényévekre van a szórakozástól. Komolyan kedvem lenne elsirni magam hogy ezzel a játékkal "kell" játszanom csak azt nem értem tényleg minek erőltetek valamit amiben ennyire xar vagyok és tényleg semmit nem tesz hozzá az eletemhez
Bocs
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Varane vásárlásán gondolkozok. Érdemes most lecsapnom rá vagy várjak péntekig ? Olyan 100k ba tudnám most megvenni.
Köszönöm,
-
-
marcess
senior tag
A totw packba rank3-tól lehet majd Best of is igaz?
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Csináljátok meg a totw pakkot, és rakjátok el akkorra, amikor kijön a best of totw.
Én idáig csináltam 3-at, de még párat biztosan fogok. A kérdés csak az, hogy a 85 feletti lapjaimat is toljam-e bele, egy red Kane-nel (91-es) nem kéne sok más nagy ratingű játékost belepakolni.

-
-
gjoe
addikt
uribe-t érdemes kiszedni. Az eddigi legjobb cm akit használtam.
7 chemivel van cak kezdőben, de egy állat. -
Woodslave
félisten
Csak friendly és sb ment de kiégtem
nem tudom hogy fogom rávenni magam a kvalira -
Mrdevil
addikt
Én még nem nyitnám el a csomagjaimat, ha nincs bent semmi színes lap a nyithatók között. Bár asszony is veri a hátam már, nyitna.
-
toxicjew
addikt
Már tavaly is a futmas helyett volt a freeze, az ea sztem elengedte ezt a témát, gondolom a vallási eltérések miatt is, mert sokan nem is ünneplik a karácsonyt. Én is megtartom az 1. Pack openingem, jó lenne nyitni vmit, hogy kicsit beinditsa a klubot, mert 60k coinom van

Btw Neressel vereti vki? Milyen? Gondolkodom rajta, hogyha jól sikerül nyitni akkor megcsinalnam.
-
|AP|
veterán
ha most ez a signature promó jön, akkor mikor lesz itt FUT Freeze?
-
Woodslave
félisten
Ez a friendly jatszhatatlan
ha ilyen lesz a kvali nyugodt hétvégém ledz -
HdRew
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Ha jön Martins, akkor nem rakom ki Draxlert, sem Nkunkut.
Tuti nagyon jó lapja lesz.A tegnapi nálam is gusztustalan volt. Amikor már teljesen más utasítást adtam a védőmnek, még mindig az előző akadt be neki, semmit nem tudtam tenni. Na meg az első meccsen 5.7 xg-re lőttem 2 gólt, míg az ellenfelem 1.3 xg-re 3-at.
Lehet itt azt mondani, hogy a való életben is nem feltétlenül a jobb nyer, csak amíg mi játszunk, hogy jobbak legyünk, igazságtalannak érezzük mindazt, hogy kikapunk mikor sokkal jobbak voltunk az ellenfelünknél. Ugyanez igaz fordítva is. Volt már, hogy elnézést kértem amiért nyertem, mert gusztustalanul tolt engem a játék. Sajnos ez utóbbi van ritkábban.
Meg hát nehéz úgy játszani, hogy szinte minden egyes alkalommal Messi/Mbappé/CR jön szembe veled. Brutálisan nehéz végig összpontosítani. -
|AP|
veterán
tegnap este a playoff meccsek alatt újra tudatosult bennem, hogy mennyire gusztustalan ez a játék

És nem, nem azért mert vesztettem (5-ből 3-mat nyertem eddig), hanem azért, mert az 5 lejátszott meccs egyikén sem az a végeredmény született, aminek valószínűleg a valós képességek alapján kellett volna.
Amikor én voltam jobb, akkor az ellenfél volt úgy nyomva, hogy minden lövése bement (még red timinggal is átpattogott Donnarumma hasa alatt), és a védőim folyamatosan szétszaladtak, de legalább két olyan meccs is volt, ahol komolyan tartottam az ellenféltől, mert láttam, hogy jól cselez, jól fordul, jól járatja a labdát. Mégis ekkor meg az én csapatom táltosodott meg, mindenhová odaértek, szinte minden lövésemből gól lett.Sokszor éreztem már, hogy valami nem oké, de ennyiszer egymás után még sosem, hogy egyáltalán nincs a kezemben mi történik a meccsen

-
thebigK
addikt
Leakek szerint (ezekutan franctudja mit lehet elhinni) tobbek kozt egy jo kis Gelson Martins SBC jon a 7vege fele
-
EA's hit
addikt
Az amúgy megvan, hogy ez a Chong gyerek elvileg már nem a Birmingham-ben játszik, hanem november 3-án visszakerült tőlük kölcsönből az MU-hoz?
-
Mrdevil
addikt
Most akkor pénteken semmi promo? Arról már tudnunk kéne hivatalosan is nem?
-
bodnar123
őstag
Azért ez a jááték idegörlő... Játszok egy olasz "baráttal"... vezet egy góllal, egyenlítek... Majd ziccerben felrúg, és emberhátrányban elkezd hátul passzolgatni. Team press semmit nem ér. Senkim nem támad le. Majd végre lövök egy gólt. Én hülye mondom most én is passzolgatok hátul. De itt jön Fifa fos level 1000... A sokadik passznál ad az emberem egy gyűszűnyi labdát, majd eladja annak az egy letámadó embernek, a 6 saját játékosom helyett... Majd emelt indítás, mindenki szanaszét fut, de még megúszom. Majd szöglet, kiszorított helyzetből kipattanó, ami pont megtalálja az üres emberét. Ez a játék a kretének játéka...
-
toxicjew
addikt
Na már Div 6 alján járok, eddig megnyertem az összes meccsem. Kiváncsi leszek hol lesz a fal ezzel a csapattal.
-
kiserik
senior tag
-
HdRew
őstag
Németek ellen az embernek esélye sincs... Vicc.
A legegyszerűbb az lenne, ha letennénk a picsába ezt a szart.
-
thebigK
addikt
Mi ez a Chong lap, hat tuti kirakom, Cruyff altal link is lesz
-
Stylerr
addikt
Srácok, van most ugye a TOTW SBC, aminek követelménye a 83-as csapat. 1200-1300 coinért lehet hozni a 83 lapokat. Ha kijön az BEST OF TOTW, akkor elvileg több ilyen SBC-t kellene csinálnia az embereknek, ami okozhatja, hogy a 83-as lapok ára emelkedik. Jól gondolkozom? Lehet ebből némi profitot összekaparni?
-
forras2
őstag
Szevasztok!
PL csapatba milyen CB-t érdemes venni, ha a sebesség a fő szempont?

2-t vennék 50 ezerért
-
HdRew
őstag
1.3 xg vs 5.7 xg nekem, és a vége 3-2 oda.
Vicc. Legszívesebben letörölném a játékot, de szeretem a focit. Amit az EA művel a fifával az a szánalmas kategória netovábbja.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
az a baj (vagy a szerencse) hogy én már a playoff-ot sem tudom komolyan venni.
Nyilván felhúzom magam, ha kikapok, de most épp úgy vagyok vele, hogy egy héten egyszer megpróbálom, de ha nem jön össze, akkor na bumm. Egy héten kétszer nem vagyok hajlandó
Ha nem sikerül, akkor hétvégén nézek inkább valami jó filmet, vagy a családdal töltöm az időt, ha meg végképp nem tudok elszakadni ettől a sz@rtól, akkor SB-zek vagy farmolok valakit. Amilyen rewardok jöttek eddig a WL-ből, egyáltalán nem halok bele ha néha-néha kihagyom -
Woodslave
félisten
igen csak ezt szeretem a legjobban ebben a játékban. Ha most azt mondanák rank 3 megkapom hozzá se nyúlnék a playoffhoz meg wl-hez.
(pláne a play offhoz - bár kb az az egyetlen játékmód ami nyújt kis izgalmat és egyelőre mivel mind sikerült ott van a legnagyobb sikerélmény de qrva benne van hogy nem sikerül) Ez a élet játéka. Aki érti mire gondolok azt sajnálom
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
amúgy igen, ezzel elég jól összefoglaltad
Én is erre jutottam.
Amíg nem küzdök elite divben a world top200-ért, addig tök mindegy milyen csapat van. Költhetek rá milliókat, ha egy jobb tudású elver. Ráadásul a random játékmenet is teljesen kiszámíthatatlanná teszi az eredményességet.
Mondjuk ugyanez fordítva is igaz. Tegnap div2-ben jött szembe egy ellenfél: Gullit, Cruyff, Vieira, IF Mbappe (nem piros, valószínűleg vásárolt), Messi, a többiekre most így hirtelen nem emlékszem, de hasonló kaliberek.
4-1-re vertem, úgy, hogy az az egy gólja is egy ezredszer is Cruyff elé visszapattanó labdából volt. Az azért elég jól esett
Div 1-re, WL-ben rank2-re bőven jó mindkettőnk csapata (a tiéd még inkább
), a többi már úgyis csak rajtunk meg a vakszerencsén múlik. Felesleges ennyit agyalni... -
Woodslave
félisten
[link] mondjuk amikor ilyen lapok jönnek free (188 cm H/H) ezüst lapja alapján akkor tényleg elgondolkodik az ember mi a faxt akarna venni. Komolyan rank 3-nál jobb úgyse megy, div 2-ben elpötyögök, sb-ben qrva mindegy...
-
Woodslave
félisten
[link] agyalgatok megint ezzel a védelemmel lenne 500k körüli lóvé. Bár most aki van nem akarom eladni, hátha a bf nem bax oda még jobban ha igen akkor lexarom.
De komolyan mondom nem tudnám kitalálni hova kit lehetne venni. A jobb szél psg vonal a tradeble
-
gjoe
addikt
Komolyan a wl nem bassza úgy fel az agyam mint a friendly.
Annyi majom van, hogy az hihetetlen.
Sok embernél van ma április 1. -
HdRew
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Na írom.

Jelenleg a két CDM Xavi és Llorente, Xavi nagyon jól helyezkedik, de nem olyan meta, De Jong jobb nála hasznosságban, de Xavi mindig jókor van jó helyen.
Támadóknak High workrate-je legyen.Defence:
Balanced
Width 47
Depth 55Offence
Balanced
Direct passing
Width 55
Players in box 6/10
Corners 3/5 (bár itt gondolkodok a 2/5-ön)
Free kicks 1/5A két csatár come back on defence.
A két szélső CAM is come back on defence.
CDM-ek: Stay back while attacking és Cover center, az egyik stick to position a másik free roam. (érdemes a támadóbbat free roamra tenni.)
Védőknél stay back while attacking a szélsővédőknél pedig step up.Sok sikert vele!

-
toxicjew
addikt
Valaki PCn lenne olyan kedves és segítene majd a bronze objectivet megcsinálni?
Az 50ks packért. Nem kell mindet azonnal, péntekig ráérne apránként. Készülök az 1. pack openingre
-
marcess
senior tag
Én megcsináltam mindkettőt, bár még sokkal olcsóbban, ennyit már nem biztos, hogy adnék értük. Draxler nálam csatár és a med/med ellenére elég jó a helyezkedése, és belő mindent közelről és távolról is. Mozgása kb mint Isak, a magassága érződik néha ha meglökik kicsit könnyen adja magát.
Nkunku teljesen más med/med mint Draxler, 4231 cdm vagy 41212 cm poszton, a cdm posztot jobban hozza. 41212-ben kicsit olyan, hogy akkor indul meg támadni mikor már nem nálunk van a labda és akkor védekezik mikor már indulni kellene támadni. Tavaly nekem az 5212 nagyon jót ment, és év végén Tots Nkunku volt az rwb, ezt a posztot idén is nagyon jól hozza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Teljesen m1, lehetnék szerintem mobilnetről is

Ennyi volt neki a hét aztán ha véletlen nem lesz meg a kvali akkor holnap már az új kvalit nyomná de imádkozzunk hogy meglegyen.
)