Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok pár infót adni, hogy mi várható black friday eventen ? Ez lesz az első ilyen tavaly lemaradtam róla.
Köszi,
-
Woodslave
félisten
kezdenek kúszni vissza kicsit az árak legalábbis annál a pár játékosnál akiknél figyelem.
Keresi az ember a magyarázatot, aztán valszeg a korábbi tiktok trade posztom alapján a magyarázat hogy ennek a játéknak a bázisát 90%-ban retardáltak alkotják akik ha meghallják hogy black friday eladják Mbappet 150k-val olcsóbban csak hogy nem bukjanak
Aztán rájönnek hogy miafaxt fog venni mert másra nem elég a coin. Azt meg még ezekből se nézem ki, hogy eladod Mbappet és aztán elnyitod a coint black friday akcióban.(ok én már csak tudom hogy vannak olyan retardáltak akik ezt megcsinálják, de az idegből jön
) -
Woodslave
félisten
na csináltam még 2 ilyen totw packot, de most már megállom és nem nyitok el a best of-ig ha lesz. Mondjuk predik alapján a következő totw se túl acélos
-
kiserik
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Pont azért van ez, hogy ezen agyalj, hogy miért van. Változtass felállást, építs új csapatot, vegyél hozzá pontot. Nem véletlenül terjedtek el, hogy időről időre elbutulnak a játékosok, elromlanak a felállások, több legyen a gold lap, mint a színes, stb. Sajna az algoritmus belenyúl, hogy folyamatosan variálj, hátha akkor majd veszel pontot.
-
elod22
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez a baj, hogy megint tuti nem fognak értelmes lapot beletenni, esetleg olyant, hogy 2 hónap amíg kiszedi az ember. Megint maradnak a fodder csomagok, amiket megéri kivenni.
Mondjuk a tavaly volt egy mid Hagi elég kevés tokenért, ami jó ideig elég használható lap volt. -
gjoe
addikt
Lesz best of totw pénteken?
Még nem nyitottam el a wl totw pakkot. -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Megmondom őszintén pont leszarnám hogy későn adják ki ha értelmes ikonok jönnének bele
De tavaly is az első swapban egy Mid Henry volt a csúcs úgy, hogy január elejére tudtad kiszedni. Minek? Max a fodder packok érdekesek számomra.
Ha későn jön lehet elrakom TOTY-ra amúgy. Sőt ezek után lehet minden trade packot elrakok totyra az untradekből meg sbczek. Legalább ezt megcsinálták, hogy látszik melyik trade és melyik nem

-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az biztos, hogy lesz, csak szánalmasan későn, hogy ezt is még jobban elbasszák. 2 éve október 11-én indult az első swap, tavaly november 12. Már az is nevetségesen késő volt, most meg ugye ha tartják a tavalyi hétfői rendet, akkor leghamarabb november 29. Én most hétfőre vártam, de igazából már múlt héten is késő lett volna.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Általában az ilyen fejlődős lapokba belevan kalkulálva az ár így nem szokott emelkedni tőle. Max. ha a sírból jön vissza a csapat. Anno Tagliafico ugrott hatalmasat mikor az Ajax továbbment talán a real ellen
Volt itt szó a lövés erősségről. Köze nincs semmilyen értékhez
Ugyanolyan erősségen nyomkodom a lövést aztán az egyik lövés alig vánszorog el a kapuig a másik meg földkörüli pályára áll öt méterről
Ezt egyébként 2-3 napja csinálja a játék. 5-10 méterről sima lövés aztán kirúgják a stadionból. se timed se túl erősen nem nyomom. -
Woodslave
félisten
[link] a tiktok hatalma
Ajánlom Digestive kollégának (nem annyira elegáns mint futbinen sbc solutiont gyártani de hatásos)
-
Woodslave
félisten
na csak csináltam egy totw packot Martinez. Ha azt nézzük 86-os 3-ik legmagasabb ratinges totw lap jó fodder vagy firtst owned pl csapatban még használható is. De amúgy semmi értelme ennek a packnak. Nagyon kiváncsi lennék mennyi az esély egy Mbappera
-
EA's hit
addikt
Icon swapokkal vajon mikor akarnak már végre megszánni minket?
-
Woodslave
félisten
[link]
miért vesztünk akkor is ha nem érdemeljuk meg -
Aguinaga
őstag
Azt a 4-2-2-2-t nekem is leírhatnád, most, hogy el tudtam kezdeni én is a fifát, olyan 1.5 hete. Kivettem a cb kivételével az objektíves hollandokat, plusz megcsináltam a Nerest, és most gondolkodok, hogy megcsináljam-e a portugal ligásakat.
Amúgy van 750k a kasszába, de a csapatépítéssel várok bf-ig szerintem. -
Digestive
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
Kettő igen helyes megállapítást is tettél ennek a csoda játéknak a lényegére!
"Olyan érzésem van, mintha a gép tudatosan húzná szét a védelmem."
Ez konkrétan így van !

"néha azt érzem, hogy a két cdm gyakorlatilag tök felesleges"
Teljesen felesleges! Az egyik legyen gyors, agilis, fullos lövéssel és elég a 40 körüli DEF bőven. Ha gyorsan tud rohangálni össze-vissza az ellenfél támadásánál, az már bőven elégséges.

Hétvégén volt egy olyan ellenfelem akinél 442ben mid Torres és RB Arnautovic volt a két CM!!! Szted leszedtek a kp-n mindenkit, vagy nem? Az A válasz a helyes!
-
HdRew
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Mi a workrate rajtuk?
Pl. Inception elemezte POTM Nkunkut, és mivel medium/medium a workrate, ezért védekezésben max. a 16-os előteréig jön hátra, illetve támadásnál sem fut be úgy, mint Llorente.
Varane biztos nem rosszabb, mint Kounde amúgy.
Én saját taktikát használok, 4-2-2-2-t, és jól működik, Div1-be másztam most vissza, hamarosan majd az elitet is célba veszem.
Ha kell, elküldöm az én taktikámat.Kp-ra mindenképp olyat szerezz, ha kell védekezésben is segíteni, hogy legalább az egyik kp High/High, vagy Medium/High legyen.
-
Meghivott
addikt
Elmagyarázza nekem valaki, hogy az miért van, hogy az ellen az én 16-osomon passzolgat, a két cdm-em pedig kb 25 méterre a kapumtól áll és várja a jószerencsét?
Igen, manuállal hátra tudom őket hozni, de akkor meg a cb-k mozognak úgy, mint a gyogyósok.
Olyan érzésem van, mintha a gép tudatosan húzná szét a védelmem. Emiatt pedig tök mindegy, hogy ki a 3 cb. Megvettem Varanet és például rosszabb, mint Kounde.
Kolléga adott itt 352-re taktikát, 10 meccsig mint az álom működött: nem nyertem mindet és nem sokkal, de mindenki a helyén volt. Aztán ez csak úgy szétesett. Baby Rooney olyan, mint egy bronz szar lap. 18-ról 5 csavart lövéséből egy sem találta el a kaput. Komolyan nem értem miért kell és hogyan lehet szétcsapni egy ilyen szép játékot.Mivel majd mindenki teljes letámadásban van, néha azt érzem, hogy a két cdm gyakorlatilag tök felesleges, középpálya, mint olyan, nincs a játékban.
-
HdRew
őstag
Ez a Correa gyerek még mindig nagyon adja neki.

-
Woodslave
félisten
Lehet claimelni a prime gaming packet
-
Woodslave
félisten
Nem túl erős ez a 81+ up. Lehet a rare lapok árát megdobja de azzal se érzem hogy sokra menne az ember
-
bodnar123
őstag
válasz
kiserik
üzenetére
Amúgy ezt soknak ítéli itt midnenki. Miközben nekem pl codban mindig ennyi. Ha nyomok egy szerveres connetcion mérést az ea-hez akkor is ennyi. Majd a játékban 25, 30...nem sok az 50. A gond hogy valszeg az a szám nem valós. Én úgy képzelem, hogy van egy szerver. Ettől én 50 re vagyok, valaki mondjuk 15re. Ekkor a játék csinál egy átlagot és azt kiírja. De az is lehet full kamu az egész.
-
kiserik
senior tag
Ping 56 (láttam már 46-ot is). Nyertem?
-
bubuska10
senior tag
Most egy totw Alabat használok, de ha a Real megnyeri a következő 3 bajnokijából az egyiket, akkor elvileg az otw lapja fejlődne. Mennyit fog fejlődni és vajon megéri most megvenni?
-
Woodslave
félisten
egy leak szerint este jön egy brazil védő sbc. Thiago Silva talán a weak foot sm combo alapján. Használtam a gold lapját most chem miatt az eredevisie csapatban védősor brazil - Thiago (brazil, pl) Rüdiger -Pl volt. És pont arra gondoltam qra jó ez a Silva csak pace nincs.
-
Woodslave
félisten
-
törölt tag
Lehet hogy láma a kérdésem, de a lövésnek az ereje az függ attól hogy milyen szinten játszik az ember a csapatával? Kérdezem azért, mert néha olyan mintha csak gurítaná a labdát a játékos a kapuhoz, semmi erő nincs a rúgásban.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mert így is van
egy acc egy ea account-egy fut. Másik accon nem tudsz ugyanazzal az ea accal bejelentkezni. Max az okozhat gondot ha valaki nem zárja be a játékot és accot vált akkor nem ahhoz dobja be ahova bejelentkezett hanem ahol előtte is bevolt. De ezt ps5n még nem vettem észre. 4-n volt ilyen. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
PS5ön? Ha a fő accountod azon a gépen van elsődlegesnek beállítva amin éppen játszol (nem tudom pontosan mi a neve annak a menüpontnak, offline game engedélyezése?...). Utána bármilyen accountot létrehozol, az látni fogja a fő acc játékait.
De bele ne vágj egy RTGbe!!!!
-
Woodslave
félisten
válasz
Habakukkk77
üzenetére
hát bocs de el se tudom ezt képzelni. A fut csapat accounthoz kötött. Ha egy ea acc van akkor egy csapat. Ha három xbox profillal akarnád használni akkor 3x kellene megvenni a játékot, vagy legalábbis osztott accounton. De lehet én vagyok nagyon eltévedve
de mindegy mert akkor sajnos passzolom a kérdést. -
|AP|
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
nekem nem hiányzott. Ha ez is fontos, akkor módosítom annyiban a leírtakat, hogy irányítás szempontjából megy rendesen, de rezgés, adaptív ravasz, meg hasonlók, azok nem lesznek PC-n. Viszont én nem használtam hozzá semmilyen segédprogramot, rádugtam USB kábelen és kész.
-
Habakukkk77
újonc
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen, mindhárom profil ugyanazzal az ea accounttal megy. Az előző években nem is volt gond, simán ment minden, egy ea account, 3 XBOX profil, 3 UT csapat. Ugyanez működött Maddenban is, de idén a Madden meghülyült. Összekeveri teljesen a profilokat. Egyik profillal játszik az egyik gyerek, és a másiknak írja jóvá a rewardot.
-
bgabesz75
tag
Sziasztok! Évek óta nem Fifáztam. Uccsó a Fifa 14. Logitech dual Gamepadjaim vannak és nem tudom használni a Fifa 22-höz. Win 10 gyönyörűen látja de a Fifa nem. Be lehet állítani valahogy?
-
eM'82
addikt
-
Meghivott
addikt
Ps5 kontroller működik tökéletesen PC (Win10) - Fifa viszonylatban? Boltban az eladó bizonytalan volt...
-
EA's hit
addikt
Szeged, Telekom, 1000-es net, szinte mindig 36 a ping, jobb csak szökőévente. Mondjuk benne van az is, hogy mivel a gépemen nincs netkábel csatlakozó, így USB-netkábel átjátszóval kell megoldanom, ami nyilván gyengít rajta.
-
Woodslave
félisten
mivel nem rakta be hogy xarokat pickelt gondolom meglett az is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
youtuben láttam egy ilyet de most nem találom, mármint Neymar és Mbappet is pickelte a srác
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Emlékszem tavaly a seasonból jött duncan kb ilyenkor. Március végéig ő volt a kis pitbull a középpályán. Pedig asszem 83-as lap volt.
Nálam digi net és viszonylag stabilan 26-32 a ping amit kiír. Persze ez estére romlik.
De ez javult nálam mikor kicseréltem a routert egy gamer verzióra és a konzol fixen előnyben van részesítve. Valamint javult még valamennyit a series x-el is. Valószínűleg a jobb hardver és benne a modem. Előtte one-al és régi routerrel 32-40 között volt. -
eM'82
addikt
Digi (Üröm) - 24-30ms-ig mozog. Általában 26-28, de meccs közben fel-felvillan a sárga, vagy piros jelzés, ami a szar kapcsolatot jelöli. Vannak olyan akadások, hogy csak nézek. Szóval ez inkább ilyen a mérés pillanatában igaz dolog, aztán nem annyira stabil.
Egyszer láttam 20-ast is.
Telekom gigabitje stabilabb volt, amennyire emlékszem.
-
-
kapeti07
senior tag
Az utóbbi időben amikor Rivals-t játszottam valahogy tudtam kezelni ezeket a Trough Ball-os játékosokat. Mivel elég egydimenziósak ki lehetett őket ismerni. Volt többször is 7-8 győzelem zsinorban amit 1-1 vereség vagy döntetlen szakított meg, de haladtam a Div-ekben. Kb 2 hete viszont boxzsák lettem, kaptam ilyen 4-5 vereséget zsinórban és 1-1 győzelem szakította meg. A játékom nem változott, de mégis a védőim elfelejtettek futni, védekezni és egymásnak rohannak ahogy Nándi is írta. Tegnap este egy ilyen 5ös vereségsorozat után gondoltam egyet és kitöröltem a csapatomat, újraraktam, egyedül a felálláson változtattam (4-3-3 (2)-ről 4-3-2-1-re) és láss csodát. Megtanultak focizni a sráccok. Olyanok voltak mintha edzőbuktatás után lenne a csapatom, minden működik megint.
Tanúlság: időnként resetelni kell a csapaton. Mostmár 30 meccsenként meg fogom csinálni.
-
|AP|
veterán
amúgy én lehet nagyon szerencsés vagyok itt sokakhoz képest, ahogy látom.
9. kerület, Vodafone (volt UPC) net (legnagyobb csomag) és nálam azért rendszeres a 30ms alatti ping.
Ennyire fehér holló lennék?
(ennek ellenére simán van, amikor csúszkálnak és mocsárban járnak a játékosaim, nem lőnek/passzolnak elsőre, hanem csinálnak egy extra érintést, vagy ami a legidegesítőbb, hogy a védőim nem tudnak időben irányt változtatni védekezésnél, hanem rendszeresen túlfutnak és utána is úgy fordulnak, mint a csuklósbusz - és nem, nem nyomom a sprintet, csak L2, akkor is)
Szóval lehet az a 24-30ms is csak placebo

-
Nandinagy
addikt
válasz
PEZZY93
üzenetére
A 21 is egy kalap szar volt a nutmeggel együtt de az idei rész négyzetre emelte az egészet

Az összes ellenfelem ai deffel játszik +pressurel a támadása meg annyiból áll, hogy vagy magas indítás vagy r1el odabassza a játékos lábára a labdát
Semmi másra nem képesek. Játszottam egy gyerek ellen volt 65 passza a meccsen abból 50 through ball volt. De minden ilyen balféknek 50+ az ilyen passz aránya és tényleg semmi mást nem tudnak csinálni csak ezt.Ennek ellenére folyamat kikapok tőlük mert akármikor megnézem a statisztikát 0 db védés szerepel nálam ott meg 5+....
Viszont ami az új kedvencem mostanában az az mikor hátul védekezem próbálom szerelni az ellenfelet mire jön az AI védőtárs és nem leszereli a gyereket hanem konkrétan belémrohan ami miatt 2 embert kivon a forgalomból
Kurvára imádom 
#5315Woodslave
Azt azért ne felejtsd, hogy itt pozimodis lapok fognak jönni tehát yedder mondjuk nem feltétlen csatár lenne ha jönne
Lehet kap egy rb lapot azt hadd menjen vagy egy lw-t de lehúzzák a lövését. Tavaly AWB-t is hogy vártuk, hogy 90+ paces cb lesz aztán kidobták 400k-ért 82vel 
Engem az idei rész sbc szempontjából iszonyat irritál. Tavaly szerintem december környékén jött az első olyan lap ami Gullit ganges volt(minden stat 80+ ott volt ugye Sanches fejlődős lapja de ő milla környékén is mozgott) idén meg már mindenki az. Jövőre szerintem már az első promoban 85+ stattal fog kijönni minden kp
Ezért nincs értéke Goretzkának sem mert már minden jöttment non rare gold lap ilyen statokkal mozog. -
PEZZY93
tag
Elég jó hétvégét sikerült zárni, WL-ben 14 win lett, kvalin sikerült a rank 1, illetve sikerült feljutni elitbe is. Viszont akkor hányás volt az egész, hogy még csak jó kedvem sincs tőle. Valami katasztrófa, hogy milyen rossz a játékmenet, ezt tényleg lassan nincs miért játszani

-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Acuna, vagy De Paul?
De amúgy igaz, recycling kontent van évek óta.Tegnap Friendly-t próbáltam a portugál csapattal. Hát, az első szenvedős volt, félidőkor 0-1nél hagytam. Másikban kb lefocizott egy 90es chemmel rendelkező botrányos csapat. Amúgy a srác nagyon ügyesen tolta. Így egyelőre az a portugál CM marad a kirakatban.
Playoff meglett a 8. meccsen, hosszabbításban. Már rég meg kellett volna lennie a meccs folyamán, de jött a gólra gól effekt. Nem tudtam eléggé meglépni. Végül asszem 6-3 lett ide. Joao F. 4 gólt hintett.
Legutolsó meccset leadtam. -
Woodslave
félisten
válasz
Mrdevil
üzenetére
ja de most őszintén van bármi értelme ezen kívül a játéknak?
Nem mintha ezek a promok akkora durranások lennének. Átlagban 3 hasznáható, de szinte elérhetetlen árú kártya, a többi meg már most nem kerül az emberek 90%-nak kezdőjébe.
Totw ugyanez. 1 kártya elérhetetlen, a többi használhatatlan, vagy soso..
De ha ezek tényleg Yedder meg Mbabu akkor ismét qrva nagy fantázia gg ea
Az argentin meg gondolom az olcsó de használhatatlan...Amúgy ezek a squad foundation is tök jó, ki de rivalsban nem sokat fogunk látni belőlük az az érzésem. Tényleg megcsinálja az ember mert az s-bt úgyis játszom pár meccset beáldozok erre, de használni tuti nem fogom őket.
-
elod22
senior tag
Hát úgy néz ki a Corona biznisz nem jött össze, szerencse csak egy lapot vettem

-
Nandinagy
addikt
Valaki írta, hogy Pickelt Mbappe mindenhonnan gólt lőtt neki
Hát nekem is.
A saves: 0 vs 5 beszédes
Értem, hogy kell neki a boost mert új lap de azért a kapusom ne húzgálja már el a kezét előle csak mert IF Mbappe lő
Ezzel egyetemben egyébként Di Natale borzalmasan gyenge lett. Eddig imádtam mert nagyon jól passzolt meg bevágott mindent. Most meg az óceánba se
Passzal meg a 2 méterre álló társat sem találja.
4 win és megvan az elite de annyira kényelmes, hogy kilépkedek és nem csökken a skillrating
Bár a reward meg jobb. -
|AP|
veterán
amikor az idegesítő ellenfél egy corner glitch-ből szerez vezetést, amit egy ilyen góllal sikerül kiegyenlíteni, az nagy elégtétel
Hogy aztán még két szöglet gólból még be is biztosítsam a győzelmet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán rájönnek hogy miafaxt fog venni mert másra nem elég a coin. Azt meg még ezekből se nézem ki, hogy eladod Mbappet és aztán elnyitod a coint black friday akcióban.
)
. Tegnap kiprobaltam a base kolcson lapjat, hat mar az sem evilagi lap, nagyon meleg miket muvel, talan egy darabig lecserelni ezt ugysem kell