Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na még egy gondolat erről a play offról. Tényleg ez a legstresszesebb része a játéknak és a reward is nulla. Rank 1-re átlag játékosnak szerintem kisebb esélye van mint rank 2-re wl-ben, de mégis ez adja a legnagyobb teljesítés érzést hogy hülyén fogalmazzak.
Rivalsban egy rank vagy div elérése jó érzés de mégse ugyanaz. Wl-ben a rank 3 szintén jó érzés a reward miatt (amíg ki nem nyitod) de a rank 2 már nem ad hozzá szerintem annyit pluszt bár az is jó nyilván.
De a play off egy zárt dolog érzed hogy megcsináltad. Nekem legalábbis ez adja a legnagyobb sikerélményt most a játékban teljesen feldobódok tőle és megint szeretem a játékot egy ideig.

-
törölt tag
Teljesen kezdőként kérdezem, a Fifa22-ben van arra lehetőség, hogy adott játékost is meg lehessen vásárolni vagy csak úgymond csomagok nyithatóak?
-
Woodslave
félisten
Silveres ojjektivhez ajánlom a totw újra jatszast professional fokozaton. Akik esetleg mint én nem tudják maxolni a pontot jobb gold csapatok ellen és nem akar pazarolni pont lehetőséget. Nagyon gyenge a piros linkek miatt.
Bár lehet nem éri meg az 5 extra meccs mert ptofon is kapsz 1000pont körül
-
bodnar123
őstag
Na nekem 7 meccsen meglett az 5... Viszont érrdekesen számolja az xg-t is... Két ziccerre 0.5öt ad... végülis min csodálkozom. A játékvan a ziccer kevesebbet ér mint a távoli lövés. Na meg amikor ketten megyünk a kapusra fél pályát, és a labda nélküli játékos végi lesen fut... Egy forintot nem ér ez a szar
-
Woodslave
félisten
Amúgy nagyon jó mentális állapotban játszottam. Nem idegeltem magam nem ordibaltam. Mondjuk 10-11kor elég gáz lett volna. Utolsó nyert meccsen elmentem 2-0ra megállította na mondom király. De nem. Utána mint a lajhárok úgy mozogtak a jatekosaim. Rúgott is egyet de szerencsére nyertem.
Két meccset leszámítva a játék menet is faxa volt
-
bubuska10
senior tag
Asszem volt már ez a kérdés, de a super subokra megéri rakni chem stylet?
-
|AP|
veterán
magasan a kvali a legstresszesebb része a játéknak.
Megint az utolsó meccsen lett meg, előtte tizipárbajt buktam. Lehet nektek, akik jobban játszotok sima ügy, de nekem ez a heti legnagyobb stresszfaktor
Tényleg rendesen szerencsejáték, hogy verhető ellenfelet kapok-e, vagy esélyem sincs. A hab a tortán amikor verhető az ellenfél, de a játék nem akarja, hogy én győzzek 
Na mindegy, megvan, péntekig pihi (silver object)
-
kiserik
senior tag
Tegnap (?) volt szó a gold csapatokról. Kicsit megszórtam a brigádot színes lappal, mindenki taknyosra szívatott. Na nem az ellenfelek tudása volt kiemelkedő div4-ben, hanem a játékosaim kergültek meg. Lenyomták vagy 6-7 meccset, de folyamatos katasztrófa. Aztán lecseréltem a fél csapatot gyengébb gold lapokra és láss csodát, egyből volt tempó, tudtak passzolni, lőni, focizni, jött is az eredmény.
-
Nandinagy
addikt
A mai nap mondjuk sbc szempontjából pont megérte
Bár a csapat fejlődni nem fog belőle
A napi sbc dobott egy untrade Salaht. Mondjuk a padnál bentebb nem tudom rakni mert Mahrez az rw-m. Aztán az objektes rare megában meg volt egy mid Puyol
Őszintén szólva fogalmam sincs mit csináljak vele. 72 pace az iszonyat kevés, de lehet a hétvégén adok neki egy esélyt. Veszíteni nem veszíthetek
-
Mrdevil
addikt
Van új szilveres object rare megáért, az jó.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Na de te heti 3-400 000ért nyitsz. Szerencsében nem sokan vetekszenek veled. Persze egy Bappe már összejöhetett sokaknak... De magad ne hozd példának. Nekem pl egy adidas promo lapot nem adott péntek óta, cserébe ilyen kis 2-3ezreseket. De te pechesnek érzed magad, mert csak 15-20ezres lapok jönnek. És még pl nálam is van rosszabb helyzetbe sok játékos.
-
Meghivott
addikt
Előbb volt egy ellenfél, 88 chem, volt olyan játékos, akinél semmilyen link nem volt. Első félidőben 5-1re ment, aztán 6-5 lett a vége. Semmilyen hátrányban nem volt a chem miatt. Minden gólom után, a középkezdésnél rárúgta a kapura. 2-3x szögletre mentett a kapusom. Még ezek hiányoznak 😳
-
Tigibeeb
tag
Csori Szoboszlai a 65 balance-al eléggé kinyírták szegényt....
-
Nandinagy
addikt
Tekintve,hogy idénre az egyetlen rendesen működő dolgot(a jobb stickes váltás is) elbaszták nem biztos,hogy a te hibád
Mikor a gyerek áll a 16on belül
húzom hátra a sticket varanera a játék meg rávált kdbre aki a 16on kivül áll
Hálisten délelőtt meglett a div1 így ezzel se kell foglalkoznom
-
eM'82
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Egy darabig úgy tűnt nincs idén már ilyen. Aztán sikerült bes$zopnom vagy kétszer.
Srác pontosan tudta mikor milyen ütemben, milyen cselt kell csinálnia. Két center védő meg nem érte be. Kabaré. Persze lehet képességbeli hatrányom is, hogy rosszkor rossz emberre váltottam, de nem hittem el hogy végig tudja vinni, én meg max szitkózodtam a mozdulatsor közepette. -
Woodslave
félisten
Na gondoltam adok egy utolsó esélyt If Neymar packolasnak de nem
egy Adidas Rice. Igaz nincs túl sok jó promó lap de akkor is 
-
HdRew
őstag
Remélem a glitch usereket kibannolják 1 hónapra legalább.. Amikor Messikkel meg Mbappékkal sem tudnak legyőzni, és a glitch használatával tudnak egyenlíteni
Az ilyeneket elküldeném melegebb éghajlatra úgy, mint a no loss glitcheseket. 
-
thebigK
addikt
A tavalyi meta "szelsovedoket hasznalok CB-kent" dologbol idenre akkor mi maradt? Tudni pontosan, hogy mit mennyire nerfeltek? Maldini base lapja miatt kerdem, gondolkodom rajt, hogy a hetekben megveszem, de ingame ugye CB lenne. Ez iden problemas?
-
Nandinagy
addikt
Egy csoda ez a játék
[link]
Ebben az egy támadásban annyi kamu volt hogy csak röhögni tudtam rajta

-
Woodslave
félisten
egyre több szeptemberi-októberi accossal játszok mostanában, előtte meg ilyen 2011-12-es arcok voltak ps5-ön
Szerintem vitán felül áll hogy a ps5- változat a legnehezebb most. Nem csak azért mert a versenyek ott vannak nyilván sok olyannal nem találkozunk de valszeg ps5-ön nyomják a kevésbé kazuál játékosok. Az tuti hogy az sb rohadtul nehezebb ps5-ön. Lehet megpróbálom a kvalit is 4-en, mondjuk az eddig még mindig sikerült 5-ön is, de hátha könnyebb lesz, vagy pont emiatt szopatnak le mint az állat mert eddig az ai védekezés mentett meg azon a pár meccsen
-
eM'82
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
azon a meccsen kint voltam öcsémmel! ManUtd fanok voltunk (vagyunk? ma már nem nézek angol focit annyira); Beckhamre és a csapatra voltunk kíváncsiak. Nem toltuk el nemzeti vonalra, klubszinten tekintettünk a mérkőzésre, így a manchesternek drukkoltunk
. Csalódottan ballagtunk haza.
-
gjoe
addikt
Az biztos, hogy a prevgenen jobb a játékmenet.
Én is visszaálltam boxon. Én el sem indítom a nextgent. -
eM'82
addikt
1 meccs után jobb?

mondjuk elhiszem, csak elég random a gameplay. Én is léptem már le srácot, aki elit csapattal volt, aztán a 30. perc környékén 3-0 forfeit-et nyomott. Aztán meg úgy elpáholtak mint a sicc. Ellenfélnél tűpontos passzok. Ívelések pont fejre, stb.
Mondjuk én a lemezes Fifa miatt ki sem tudom próbálni a PS4-es változatot, de talán jobb is így, mert legalább mondhatom, hogy nekem bizony nehezebb volt feljutni DivX-be, még akkor is ha nem igaz
-
HdRew
őstag
ÚRISTEN!
A PS4-es verzió ezerszer jobb. Jobban lehet váltani a játékosokat, sokkal fluidabb a játék, most rq-zott egy gyerek, mert 5-2-re mentem a csapatommal, nála meg Ginola, Robbie Keane, Bamba, Kanté...
Maradok a ps4-es verziónál ezek után

Road to rank2 vagy rank1, irány Mbappé baby!!

Aki esetleg még nem próbálta ki a PS4-es verziót, mindenképp tegye meg!
-
Nandinagy
addikt
válasz
raven84
üzenetére
1.5 hónapja megy a játék
Ezek a statok nem szarok. Ki van most a játékban értelmes balszélső? Mane,Neymar,Vinicius,Bamba meg Carrasco. Son is szélső de ő inkább csatárban az igazi. Mindegyiknek ekörül van a befejezése.
A stamina meg bőven jó ilyenkor. Mondom, hogy egy Neymarnak is 81 aztán bírja a meccset végig.
Néha egyébként én is érzem, hogy ez meg az a játékos gyenge de ez még azért van mert a 21 végén meg már olyan lapok jöttek ahol minden stat 95+ volt és nehéz elvonatkoztatni. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kivi lennék te mit tudnál kezdeni RB Felix-szel. Nekem eddig nagyon fekszik a lapja. Keveset hibázik szerencsére, és Corona-val együtt tudnak jobbal-ballal lövöldözni.
Pont ebben bíztam (álmodoztam) hogy legalább egy baxó untrade lapom legyen, még ha nem Mbappé/Neymar, de legalább be tudjam építeni.Fekir helyett majd jön Nedved, és egy darabig megvagyok.
-
Meghivott
addikt
Vennék egy Messit és egy Varanet, várjak vele jövő hét péntekig vagy nagyon durva esés nem várható (PC)?
-
HdRew
őstag
Köszi, most én is elkezdtem letölteni a ps4-es verziót, bár trükkös, mert konzolon nem tudtam elindítani, a ps appon keresztül kellett force-olnom.
Kíváncsi vagyok, ha jobban bejön, inkább azzal játszom, meg remélhetőleg nincs annyi P2W játékos. Idáig 1x sikerült a rank2, a többi esetben rank3 után elengedtem, mert katasztrófa. Ez az Mbappé gyerek nagyon kéne, remélem bekerül TOTW-be, ha pedig pickelhetném, akkor egy szavam sem lenne utána a packluckomra.
-
|AP|
veterán
"Figyu már, a ps4-es verziót is simán le tudom tölteni ha az ultimate verziót vettem anélkül, hogy azért is fizetnék? És bármiféle fennakadás nélkül rögtön tudok is azzal a verzióval játszani?"
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de a válasz igen. Nekem egymás mellett van a két verzió a PS5-ön, hol ezt indítom, hol azt (90%-ban a PS4-et
) -
Woodslave
félisten
"véletlenül" előfizettem megint a prime gamingre. De a korábbi ingyenes fifa pack claim van csak nem látok újat.
-
EA's hit
addikt
Semmit nem számít a strength, a stamina meg bőven elég. Jövő hónapban 96 pace-e lesz annak a lapnak és közel maxos dribblingje, iszonyat jól lehet vele forgolódni. Egyedül a shootingja ami hoki, de amúgy az egész promo első értelmes lapja, és nem is drága. Én agyalok rajta, mert beépíteni nem tudnám, de ha nem jön ennél jobb sbc a npokban, cserének biztos ki fogom rakni.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Amúgy a második gól tipik fifa Logic... Ráfordulásból messzebbről simán gól... Nekem volt ilyen Upacemano lőtt ilyet. De közelről lekészítve szemből a kapunak nem az. Egyszerűen hülyék ehhez. Én pl alapvetően, úgy játszom, hogy sok midnent meg sem próbálok, ami való életben esélytelen lenne. így persze én is azt érzem mindig, hogy nekem semmit, az ellenfélnek mindent. Egyszerűen hülyék az EAnél... Én 7 győzelemig megyek, utána eszemben nincs játszani.
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Figyu már, a ps4-es verziót is simán le tudom tölteni ha az ultimate verziót vettem anélkül, hogy azért is fizetnék? És bármiféle fennakadás nélkül rögtön tudok is azzal a verzióval játszani?
Kipróbálnám, mert a PS5 verzió egy vicc, szvsz nagyon elrontották, Boras is most rakott fel egy videót, hogy gondolkodott azon letörli a fifát.
Aztán hátha könnyebb egy kicsit, most valószínűsíthető Mbappé TOTW is, ő kéne nagyon.
Aztán jönnék is vissza, hogy alázzam az itteni P2W-es accountokat, mert szinte állandóan Mbappék szaladgálnak ellenem.
Katasztrófa. És ezért még pénzt is kérnek, mikor minden évben same shit. Bár most az alap dolgok tényleg nem rosszak, jobb lenne a játék normális szerverekkel, glitchelések nélkül, nem annyira a meta abuse a lényeg itt, hanem hogy akár okosan is tudjál játszani.
-
PEZZY93
tag
Tudom, 17-ben kezdtem én is az UT-et játszani. Azelőtt én ESL-en és egyéb kupákon toltam, ott meg ugye 14-ig sima csapattal kellett játszani. 15-16 az kimaradt nekem. 21-et meg már meg sem vettem, sajnos idén, hogy lett PS5-ön azt hittem jobb lesz, tévedtem..
Woodi: Az a helyzet, hogy én az elért eredményt tényleg letudom szarni, engem fel sem tud idegesíteni a vereség, pont ez a baj, hogy ez egy olyan hiba, amin ÉN nem tudok javítani. Én csak szeretném élvezni azt a napi 1-2 órát, mert imádom a focit, fifát. Mert ha valaki szar, azon lehet javítni, de ezen csak a szolgáltató tudna..
-
Woodslave
félisten
szerintem itt nekünk csak úgy szabad játszani ha full le tudod xarni ami történik. Mondani könnyű mert én se tudom. Szerencsére azért az új rivals, wl rendszer miatt ezt talán könnyebben meg lehet tenni (most már biztos vagyok benne, hogy a teljesen egyenlőtlen játékmenetetet akarják kompenzálni).
Ha éppen jó meccset fog ki az ember ahol a másik vagy fogalmatlan vagy a gép a mi oldalunkon van akkor halleluja ha a fax másik oldalán vagyunk akkor meg el kell engedni az a meccset vagy kihozni belőle amit lehet és kész.
-
Nandinagy
addikt
válasz
PEZZY93
üzenetére
Hagyjuk is
Nem elég, hogy folyamat lassan csinálják a passz animációt ami miatt odaér a védő rám és ebből az jön hogy a védőbe rúg bele ami miatt az én játékosom esik el így nettó emberhátrány védekezés de már az r1-es passzal is képtelenek a pontos passzra
Bezzeg az ellenfél akinek Kante 30 méteres tűpontos passzokat ad mindkét lábbal nálam meg KDB az 5 méteres passzt elrontja 
De ha nincs ez akkor van ez: [link] [link]#4922zadir1
Semmit nem számít még ilyenkor.A stamina Neymarnak is 81 mégis bírja. Az str meg nem igazán lényeg egy 165 centis játékosnál
Őt alapbl nehéz felborítani. Ha még str is lenne akkor már ágyúgolyó lenne
-
zadir1
tag
Nézegetem ezt az új Insigne lapot, de nem igazán cserélném le El Shaarawy UCL lapját.
35 str, 78 stamina... Ti hogy látjátok? -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
"azt éreztem hogy sokkal élvezetesebb
Tényleg nincs az a defenzív tömörülés szellősebb a pálya több helyzetet lehet kialakítani. Nyilván ez rivalsban kétélű. Na mindegy próbálom azért a ps5-öt erőltetni."
Pont ezért maradtam a PS4-es verziónál. Néha próbálom magamra erőltetni a PS5-öt, de minél több időt vagyok a prevgenen annál idegesítőbb a nextgen. Szerintem én erre az évre maradok PS4-en. -
Woodslave
félisten
reggel is játszottam egy sb-t ps4-es változattal, sajnos azt éreztem hogy sokkal élvezetesebb
Tényleg nincs az a defenzív tömörülés szellősebb a pálya több helyzetet lehet kialakítani. Nyilván ez rivalsban kétélű. Na mindegy próbálom azért a ps5-öt erőltetni.A kapcsolat rivalsban viszont tegnap egész jó volt. Amikor kikaptam nem éreztem hogy azért mert meg se tudok mozdulni a delay miatt, játszottam pár jó meccset, bár volt hogy egyből kiléptem az első gólnál mert idegzetem vistont nem volt nagyon. Este be is aludtam inkább nem próbálkoztam a kvalival, a pont megvan tényleg 250 jár egy winért. De ma este meg kell próbálni hogy holnap még lehessen gyűjteni
-
PEZZY93
tag
Péntek óta játszhatatlan ez a szar.. nem tudom, hogy mi történt de parádé
Álló foci komolyan, játszana az ember este egy picit, de esélytelen. Ezt így megint lehozni az EA részéről nagyon meredek. Nincs még egy ilyen cég, aki ezt megtehetné, és még sikeresek is. -
bubuska10
senior tag
Köszi a tippeket! Gold Valverdet és De Jongot kipróbáltam, egyik se volt kiemelkedő nálam. Sztem majd kiveszem ezt a Millat (akiről elsőre azt hittem h Roger Millara gondolsz
), elvégre ingyen van. De annyira nincs kedvem idén ezekhez a kifarmolható középszerű lapokhoz, friendlykhez és squad battle-ökhöz... 3/7 rivals win, 9 playoff meccs, oszt ennyi pont elég is.
-
HdRew
őstag
Örülök, hogy itt mindenkinek vannak top tier játékosai div2-ben, rohadt nehéz velük felvenni a versenyt. Megint el kell teljen 1-2 amíg ezek a pay to wines játékosok elmennek elite divbe. Francnak van kedve így játszani. Többet pedig költeni nem fogok.
Megoldás? A 22 az utolsó fifám, soha többet nem költök erre a foshalmazra, nem hiába hagytam ki jó pár évet a 17 után. Same old shit.
-
Mrdevil
addikt
Neeee, nyitottam kB majdnemhogy egymás után két 88-as Bruno Fernandest a 82 passzból, most mi a francba rakjam be, senki se kell, max cserének, de akkor is még elég nagy ratingeket kell mellé pakolnom egy 84-85-ös csapathoz. Eldobni meg sajnálom.
-
dudu5130
őstag
Nyitottam egy untrade Varanet. Pedig úgy el tudnám passzolni. Ez a legertekesebb nyitasom idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg rendesen szerencsejáték, hogy verhető ellenfelet kapok-e, vagy esélyem sincs. A hab a tortán amikor verhető az ellenfél, de a játék nem akarja, hogy én győzzek