Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az idei újítások nagy része elég elterjedt lett ha megnézed(nutmeg,bridge,creative run) részben kényszerből. Az utóbbit azért nem látod sokszor mert az embereknek nincs feltétlen kedve újat tanulni. A nutmeg is sok embernél viszonylag kényszer bár egyébként én olyan sokszor nem használom mint kellene. Rendszerint hátul szoktam ha letámadnak és üres terület kell meg szélen ha beakarok törni az alapvonalnál.
Nekem ez a védekezés cucc még mindig értelmetlen már nem azért. Jobb stickel 8 játékoson végigváltok mire itt lenyomok 1 gombot meg reagálok arra, hogy épp melyik gombra osztja azt a védőt aki kell. Gondolom itt is a szögtől függ, hogy épp melyik védő melyik gombot kapja de azért ehhez is kell reflex.A jobb stick még mindig 100* gyorsabb.
Az l1es váltással is 2.-3. próbára eltalálja a gép kire gondolsz szóval még az is gyorsabb.#19103Woodslave
Ilyenkor szoktam használni a creative runt ha van rá elég időm. Ugyanezt csinálja a játékosom nekem is
#19104Madn!ght
Igen ilyenkor van az, hogy beváltasz 1 cbre és te megpróbálod megoldani. Az a vicc, hogy az ellenfélnél ilyen nincs. Ott valakin rajta van a többi meg gyönyörűen védekezik, sőt az AI még a passzokba is beleugrál magától. Nálam meg szépen elengedi az összes ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az l1es váltással is 2.-3. próbára eltalálja a gép kire gondolsz szóval még az is gyorsabb.