- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az idei újítások nagy része elég elterjedt lett ha megnézed(nutmeg,bridge,creative run) részben kényszerből. Az utóbbit azért nem látod sokszor mert az embereknek nincs feltétlen kedve újat tanulni. A nutmeg is sok embernél viszonylag kényszer bár egyébként én olyan sokszor nem használom mint kellene. Rendszerint hátul szoktam ha letámadnak és üres terület kell meg szélen ha beakarok törni az alapvonalnál.
Nekem ez a védekezés cucc még mindig értelmetlen már nem azért. Jobb stickel 8 játékoson végigváltok mire itt lenyomok 1 gombot meg reagálok arra, hogy épp melyik gombra osztja azt a védőt aki kell. Gondolom itt is a szögtől függ, hogy épp melyik védő melyik gombot kapja de azért ehhez is kell reflex.A jobb stick még mindig 100* gyorsabb.
Az l1es váltással is 2.-3. próbára eltalálja a gép kire gondolsz szóval még az is gyorsabb.#19103Woodslave
Ilyenkor szoktam használni a creative runt ha van rá elég időm. Ugyanezt csinálja a játékosom nekem is
#19104Madn!ght
Igen ilyenkor van az, hogy beváltasz 1 cbre és te megpróbálod megoldani. Az a vicc, hogy az ellenfélnél ilyen nincs. Ott valakin rajta van a többi meg gyönyörűen védekezik, sőt az AI még a passzokba is beleugrál magától. Nálam meg szépen elengedi az összes ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az l1es váltással is 2.-3. próbára eltalálja a gép kire gondolsz szóval még az is gyorsabb.