- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
hát igen. Mondjuk erre szerintem csak a játék ezen szakaszában van lehetősége az olyan tudású játékosnak mint én vagy te (ne vedd sértésnek úgy értem nem elite és div 1) Év közben kénytelen vagy hajtani a jobb lapokat mert azok nélkül még a játék se élvezetes.
Nekem amúgy nem a játékkal van a bajom és nem emiatt agyalok megint hogy inkább kihagyom, hanem azzal hogy teljes mértékben rátelepszik az életemre. HA nem játszok akkor app, youtube, mittomén elveszi minden időm. Tényleg függőség mert az életminőségem rovására megy. Egyetlen szerencsém, hogy a gyerekek már többet játszanak (nem fifa hanem fortnite) és nincs annyi lehetőségem játszani.
Meg lassan az ára is meghaladja az ingerküszöböm, bár ha leosztom mennyit játszok ezzel meg bármilyen másik játékkal bőven megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest