Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Először 4222ben gondolkoztam és 2 camot raktam még be és ő lenne az egyik, B Silva meg a másik Hagi mellé. Aztán néztem meg a 442t és tettem be Neymart és Salaht, mint olcsóbb megoldás. Alapvetően 4231ből indulok, de szinte mindig áttérek 442re, ehhez 2 gyors ember kell szélre, Cantona pedig nem az, ahogy Hagi sem és ez a verzió jóval olcsóbb és marad még legalább 1 minőségi játékosra, de lehet 2re is. Ahh felrobban a fejem, nem tudom hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre...