Hirdetés
- Magisk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Én se tartogattam soha, de haverom felvetette az ötletet még november végefele én meg rávágtam, hogy miért ne. A játék elején kegyes volt velem Vancouver, meglátjuk idény közben hogy alakul. A coin végig gyűlt közben, most már annyira kevés lapom van, hogy muszáj az sbcket félig-meddig piacról megoldani, de a rendszeres g2 meg az sb reward simán fedezi és még ígyis növekszik picit a balance. Vszinű nem volt jó ötlet és nem fogja megérni a várakozás, de legalább lesz egy nagyszabású nyitásunk
Aztán majd jövök szitkozódni ide, hogy mekkora nyomorék buzi cég ez
(bár ez ettől függetlenül is igaz). Terveim már bőven vannak az új csapatra, CR-t nagyon szeretném kipróbálni, mert 3 év alatt még nem volt lehetőségem (a szeptemberi Toty CR picket nem számítom ide, mert ott már gyakorlatilag nem játszottam semmit), de akár szó lehet Mbapperól is. De elsődlegesen CR-re fáj a fogam most, elvileg nagyon meta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Sony PS4 slim 500gb + (játékokkal )
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán majd jövök szitkozódni ide, hogy mekkora nyomorék buzi cég ez
(bár ez ettől függetlenül is igaz). Terveim már bőven vannak az új csapatra, CR-t nagyon szeretném kipróbálni, mert 3 év alatt még nem volt lehetőségem (a szeptemberi Toty CR picket nem számítom ide, mert ott már gyakorlatilag nem játszottam semmit), de akár szó lehet Mbapperól is. De elsődlegesen CR-re fáj a fogam most, elvileg nagyon meta.