Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
oké....de sajnos azt vettem észre, hogy hiába nem tud játszani, de mivel ronaldoja, mbappé és társai van a csapatában, akkor is ő nyer. ronaldót nem lehet leszerelni, mert egyből pirosat kapok, mbappét és társait nem lehet testtel egy picit meglökni mert egyből piros. persze ha ők hátulról becsúsznak úgy hogy labdát nem érnek akkor még sárgát sem kapnak stb.
ezért mondtam, hogy hiába vagyok a 6. osztályban a 84es guerreiro, 84-es Brandt, 84-es haaland és ehhez hasonló játékosokkal, hogyha olyan ellenfelet kapok, ahol a fent leírt játékosok vannak.
Vissza kellene esni a 8-9. osztályba? ott talán olyan csapatok az ellenfelek, ahol az én csapatommal 1 szintűek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Philips LCD és LED TV-k
- GTA VI
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest