- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Tegnapi wl-en G3-om meglett, ma meg elkezdtem a tokeneket...
ESP1-es csapatommal fél óra után megvolt, most váltottam, de nem is ez a lényeg...
Hanem hogy tényleg vannak olyan idióták akik akár képesek (lennének) végigjátszani a meccset. A normálisak egy gólig mennek, kilépnek!
Ezért is volt az ESP1-et fél óra alatt, most az ENG1-el szenvedek, mert nem képesek kilépni.
Most egy picit berágtam rájuk, lövök egy gólt, és ha nem lép ki és egyenlít, akkor fogom és én lépek ki!!
Így neki is döntetlennel számolja el!
Csak hogy egy kicsit gondolkodjon már el, ez egy friendly meccs, nem wl!!!A csúcs az volt mikor szeretett nemzetem akiket úgy szeretek, Bajer Leverkusen volt a jele, vezettem 1-0-ra, 1-1, aztán megint 2-1re vezettem, és nem lépett ki.
Nyomott, hajtott mint a disznó!!
Igazi nyomoronc aki nem bír veszíteni!
Persze a 2. félidő végén egyenlített, ki is léptem. Nem majd belemegyek egy hosszabbításba is, persze!!Bocs, hogy ezt megosztottam veletek, de picit dühös vagyok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 8/256GB Szinte új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)