- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Ez miért az ea hibája? Most a digi miatt hulladék a játékom. Nem fogom az ea kurva anyját szidni mikor a netszolgáltató a balfék. Hihetetlen, hogy már kitudja mióta képtelenek orvosolni egy problémát. A telekom ugyanez csak pepitában.
Nyilván én fasz így is játszottam 7-2-ben.
Első meccs: Elviselhető gameplay nincs lagg. 3-2 ide 91. perc amikor is támad a gyerek a védőim meg fogják és kitámadnak. Nyilván 3-3. Vezetek a 118. percben 4-3-re mikor ugyanez. Egyszerűen kirohannak a védőim a helyükről úgy, hogy nem használtam letámadást. 122. perc: Baby Crespo vs Varane,Marquinhos,Wan-Bissaka
Mindhárom előtte áll és úgy nyíltak ketté mint a Vörös-tenger Mózesnak. Varane még próbált szerelni de nyilván 3 centire nem pattan el tőle a labda Courtois meg ahelyett, hogy befeküdne a labda elé inkább elvetődik valami árnyékra(nincs árnyéka a labdának szóval nem értem mit látott).
Mondjuk ezért a k****aa****d EA
Második meccs: 5-3 ide stabilan vezetek és kézbentartom a meccset. 72. perc kidob a szerver.Kösz digi.7-4 ben lesz a potenciál úgy érzem. Ezért már jár pick?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Egyszerű kávé topik
- Crimson Desert
- Witcher topik
- További aktív témák...
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindhárom előtte áll és úgy nyíltak ketté mint a Vörös-tenger Mózesnak. Varane még próbált szerelni de nyilván 3 centire nem pattan el tőle a labda Courtois meg ahelyett, hogy befeküdne a labda elé inkább elvetődik valami árnyékra(nincs árnyéka a labdának szóval nem értem mit látott).