Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Fasz kivan. Azt hittem nem lehet már 50% alá esni winratioval, de sikerült. Mióta a sima gold csapattól megváltam, mindenféle flancos designokra, azóta elképesztően rosszul megy a game.
Eközben meg sorra jönnek az untrade lapok, amiket nem tudok beépíteni. A tegnapi nagy BF közepette egyik flash adott egy Kimmich+Dybala párost egy csomagban, amugy meg ilyen Acunaknak kellett örülni.Ez a merítés amúgy, nem tudom mit kéne csinálni. Rashford értelmezhetetlenül rossz középpályán és a szélen. Kantem eskü lassabb mindenki másénál. Jesus elkezdte mellérugdosgatni a ziccereket. Adama jópofa hogy gyors, de ha a labdába lábbal kell érnie, gyalázat. Neuer csak abból nem kap gólt, ha valaki a K üléssor mögé küldi a labdát.
Egyedül aki megéri az Koeman, nagyon kellemes meglepetés, főleg amennyiért hozzájutottam. Delaney ára sem véletlen hogy megint megindult 70 fölé, bár rengeteg tizenegyest hoz össze, de legalább a felét visszahozza szögleteknél fejjel.
Kispadot meg látjátok, a két CB-t leszámítva untrade mindenki. 4-1-2-1-2 megbukott, kevés ellenfél ellen jó csak, 4231 az alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest