- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ha drágábbak is mint mondjuk régebben max azért mert hetente kiszedhet bárki 84-86 lapokat küldikből ami jelentősen megdobja az egészet+ugye rengeteg milestones packot is osztogat a játék. Bár megmondom őszintén nem éreztem, hogy drága lett volna pl. VDS.
A védelembe bekerült közben Koscielny meg mellé Atal
Koscit 2 wl-en használtam és őt szerettem is de nem emlékeztem, hogy ilyen jó. Az összes eddigi védőm közül(Van dijk,RB Laporte,IF Walker+Ikonok nem voltak) ő nála érzem azt, hogy tud szerelni. Nála nem pattan minden vissza az ellenfélhez.
Atal meg...
IF Manet 3 méterről futotta be folyamat
Brutálisan fizikuma van és ha baj van 3 védőben simán eljátszik csatárt vagy szélső támadót is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Koscit 2 wl-en használtam és őt szerettem is de nem emlékeztem, hogy ilyen jó. Az összes eddigi védőm közül(Van dijk,RB Laporte,IF Walker+Ikonok nem voltak) ő nála érzem azt, hogy tud szerelni. Nála nem pattan minden vissza az ellenfélhez.