Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Az ilyen suttyók miatt kell kisatîrozni a zsetont. A másodiknàl elfelejtettem, de úgy voltam vele csak nem kötnek bele. Hát tévedtem. Téged miért zavar, ha én veszek pontot és nyitok pakkokat? Van közöd hozzá? A te pénztàrcàd bànja? Nem . Akkor meg mi a faxt kóstolgatsz ?
A WOT topicban is vannak suttyók akik a másik aranyàval vannak kiakadva, ott is mindig satírozni kellett, mert sok suttyó egyből beleàllt az emberbe, mintha bármi köze lenne hozzá bárkinek, hogy mire költöm a pénzt, ami én keresek meg munkàval. Nem apuci és anyuci adja, én gürizek meg érte. Nem nem találom fel magam ,csak mivel biztos vannak itt nagyobb szakik (én a FIFA 20-szal kezdtem) , azért kértem tanácsot a gyakorlottabbaktól, hogy min lehet még alakítani.A témàhoz:
A legtöbb játékos trade-elhető, talán Varane aki untrade, de sztem ő jó helyen van ott ahol van.
Köszönöm annak aki tanácsot adott, majd akkor àtgondolom a csapatot. Aki meg inkább a coin-omat lesi az inkább törődjön a saját dolgával ahelyett, hogy a másikat kóstolgatja , mert épp költött erre a szarra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest