Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Nekem is tetszik :). Szerencsére nem készültek fel nagyon még a játékosok erre, így ilyen 45-60chemmel állnak ki. Enyém se 100as, de alakul.
A matchmakingről annyit hogy egy srácot egymás után 3xor dobott be ellenfélnek! :D Első kettőt nyertem (1-0knál kilépett), harmadikba bele se kezdett.
Az utolsó, 4. meccset játszottuk csak végig egy userrel. Bíztam benne hogy nem lép ki, így gól után engedtem neki gólt, majd megint, aztán rájött mire negy ki a játék és 9-8 lett a vége, hagytam nyerni, nekem már csak a gól passz/gól hiányzott. Így piszok hamar meg lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- OpenMediaVault
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Crimson Desert
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest