Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
persze, hogy nem
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt 
Flashback Koscielnyt is rebesgetnek ma estére. Kiváncsi leszek mert örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt