Hirdetés
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
Sziasztok, nemrég kezdtem el játszani karrier móddal és egyelőre világklasszis szinten játszok, de nem értem hogy lehet : egyszer nyerek otthon 7-0-ra utána idegenben kikapok 3-1-re. Legacy defending-et használok (amit nem tudom miért minden egyes újboli belépésnél át kell állítani) és valami borzalom( folyamatosan csak követi és szinte nem csinál semmit), van esetleg valami trükk rá, hogyan kell védekezni? A másik , olvastam hogy támadáskor a társat lehet irányítani merre fele mozogjon be, érdeklődnék ezt kontrollernél melyik gombbal kell? Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest