Hirdetés
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
próbálgatom beilleszteni Verrattit, aztán eszembe jutot hogy Atal padozzon helyette, szerintem itt se lenne számottevő különbség. Tudom amúgy ha ezekkel nem sikerül semmi akkor Cruyffal, Dinhoval se fog. A mostani wl-en 10-8-as kezdés volt utána meg szopóroller. Eszembe jutott mi van ha toty Ronaldo miatt volt ilyen jó kezdés aki 12 meccs után elfogyott, de nyilván vele is ugyanolyan xar lett volna később. Mindegy is, csak az ember elkeseredésében azt hiszi mindig, hogy majd valaki segít..
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
próbálgatom beilleszteni Verrattit, aztán eszembe jutot hogy Atal padozzon helyette, szerintem itt se lenne számottevő különbség.