- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ja, van idő, én is csak lazuliba fogom, ahogy jól esik.
Befejeztem az sbcket (mm, europe, asia, africa, minden szirszart), egy Varane volt a plafon... Most tűrhető volt a játék, nem tudom meddig "élvezem" (amúgy tényleg élvezhető vmilyen szinten most), de lassan ideje letenni idénre. Nem volt rossz idény, a 3 eladható Neymar (1m-1m-300k) és az 1 Mbappe (700k) mentette meg a szezont, rajtuk kívül nem jött senki nagy értékű. Totsig a legjobb pickem Sif Ben József volt, őt imádtam és sokáig használtam. Igaz Tots alatt és után sem volt kiugró pickem, esetleg Theo Hernandez akit most is használok. Annak örülök, hogy nagyon sok lapot kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oakley topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest