Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
"It looks as though the Summer Stars promo will operate as a Team of the Group Stage type squad, as it appears to be based on performance.
A passage from PlayStation's FIFA 21 page reads as follows:
The top individual performers during this month of play will be featured in Summer Stars, where eligible players will receive large permanent upgrades based on how they compete for their team."Ha az EB (és Copa) csoportkörben nyújtott alakítások alapján lesznek új kártyák, akkor nem igazán tudom ki jöhet. Németek-franciák biztos nem nagyon (vicces lenne, ha pl. Mbappe kapna
) , belgák már voltak a FOF promóban, drágább lapok közül talán olaszok meg spanyolok jöhetnek (bár a spanyolok sem hengereltek a csoportkörben). Mondjuk egy durva Pedri vagy Busquets lap még érdekelne 
A Copát annyira nem követtem, nem tudom ki nyújtott kiemelkedőt . Messi mondjuk az utolsó meccsen elég jó volt, de nem hinném, hogy kapna a TOTY/TOTS lapjánál jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) , belgák már voltak a FOF promóban, drágább lapok közül talán olaszok meg spanyolok jöhetnek (bár a spanyolok sem hengereltek a csoportkörben). Mondjuk egy durva Pedri vagy Busquets lap még érdekelne