Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz bodnar123 #17167 üzenetére

Te miről beszélsz? :D Tisztában vagyok vele, hogy a magasság nem befolyásolja a sebességet de a fifában igen. Ez van el kell fogadni.

Te Neymar,Mbappe,CR,Atalt hoztad fel mint mérleg nyelve a meccseken. Melyik kerül hatszor többe mint a csapatod? :D A TOTY CR meg Mbappe lehet de ők meg azért ilyenek mert ragad hozzájuk a labda.
    Te hozol fel komolytalan érveket. Mi az hogy a youtuberek nem használnak ingyen kártyákat?
    Ez mimellett érv? Azért nem használnak ingyen kártyát és én sem mert tellik jobbra.
    Kimpembe jó lap? Nem rossz de Lacroix jobb és ő sem milliós tétel. Nem tudom milyen divizóban vagy de ha azonos a játéktudás akkor lehet döntő a csapat. Ettől függetlenül ez normális is így. Vakoktól nem fog senki kikapni csak mert jó csapata van.

Igen "cselezgető jános" vagyok. Gondolom te nem. Bár pisztolyt senki fejéhez nem tartanak hogy ne tanuljon meg pár cselt. Bírom, hogy mindig felhozzák, hogy ez nem hasonlít a rendes focira. Ott a PES. Az szimulátorosabb akkor minek szenvedtek ezzel?

A profik meg azért veszik meg a legjobbakat, hogy aztán 4 védő ellen 6 támadóval átcselezhessék magukat és 30-0 eredményt hozzanak. :F :F Tessék? :D Milyen 6 támadóval? A profik 90%-a 4 támadót használ. A többi meg kevesebbet. Az, hogy felfutnak a szélső védőik semmit jelent. Küld hátra te is a támadóig védekezni. Ennyi.
    A profik azért veszik a legjobbakat mert a többi profi ellen kell. Nem kell áltatni magunkat egy molnargabo gold csapattal is elite1-t menne bármikor. PS-n talán ment is idén.

"Ha szeretnéd meghagylak abban a hitben, hogy amikor végig szántod valakivel a pályát cselezgetve te vagy a jó." Miért mi vagyok ha végigcselezem a pályát? Balfasz? :D Te miben méred azt, hogy valaki jó?

A játék televan +lehetőségekkel amikkel irányíthatod a csapatod. Lescsapda,team press,buszozás+ott vannak a taktikák.

Az ha valaki semmit nem használ ezek közül csak sajnálni tudom.

Új hozzászólás Aktív témák