Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Te miről beszélsz?
Tisztában vagyok vele, hogy a magasság nem befolyásolja a sebességet de a fifában igen. Ez van el kell fogadni.Te Neymar,Mbappe,CR,Atalt hoztad fel mint mérleg nyelve a meccseken. Melyik kerül hatszor többe mint a csapatod?
A TOTY CR meg Mbappe lehet de ők meg azért ilyenek mert ragad hozzájuk a labda.
Te hozol fel komolytalan érveket. Mi az hogy a youtuberek nem használnak ingyen kártyákat?
Ez mimellett érv? Azért nem használnak ingyen kártyát és én sem mert tellik jobbra.
Kimpembe jó lap? Nem rossz de Lacroix jobb és ő sem milliós tétel. Nem tudom milyen divizóban vagy de ha azonos a játéktudás akkor lehet döntő a csapat. Ettől függetlenül ez normális is így. Vakoktól nem fog senki kikapni csak mert jó csapata van.Igen "cselezgető jános" vagyok. Gondolom te nem. Bár pisztolyt senki fejéhez nem tartanak hogy ne tanuljon meg pár cselt. Bírom, hogy mindig felhozzák, hogy ez nem hasonlít a rendes focira. Ott a PES. Az szimulátorosabb akkor minek szenvedtek ezzel?
A profik meg azért veszik meg a legjobbakat, hogy aztán 4 védő ellen 6 támadóval átcselezhessék magukat és 30-0 eredményt hozzanak.
Tessék?
Milyen 6 támadóval? A profik 90%-a 4 támadót használ. A többi meg kevesebbet. Az, hogy felfutnak a szélső védőik semmit jelent. Küld hátra te is a támadóig védekezni. Ennyi.
A profik azért veszik a legjobbakat mert a többi profi ellen kell. Nem kell áltatni magunkat egy molnargabo gold csapattal is elite1-t menne bármikor. PS-n talán ment is idén."Ha szeretnéd meghagylak abban a hitben, hogy amikor végig szántod valakivel a pályát cselezgetve te vagy a jó." Miért mi vagyok ha végigcselezem a pályát? Balfasz?
Te miben méred azt, hogy valaki jó?A játék televan +lehetőségekkel amikkel irányíthatod a csapatod. Lescsapda,team press,buszozás+ott vannak a taktikák.
Az ha valaki semmit nem használ ezek közül csak sajnálni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- VR topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tisztában vagyok vele, hogy a magasság nem befolyásolja a sebességet de a fifában igen. Ez van el kell fogadni.