Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nekem meglett a "szokásos" 14-16 win, ezúttal 16. Ami az eddigi legjobb eredményem beállítása, de ahhoz képest csalódás, hogy most sokkal erősebb csapattal vágtam neki,
Az utolsó két meccset ma délelőttre hagytam, hátha szerencsés lesz a matchmaking, de egyik meccsen sem volt esélyem.Próbálok nem idegeskedni ezen, nem fogom a gameplayre. Fejlődnöm kell sokat, mert kicsit úgy érzem beleragadtam a 14-15 WL win és div5 kategóriába. Sokszor súlytalanok a támadásaim, (cselek nélkül úgy érzem nem igazán lehet továbblépni) és védekezésben is nagyon sokat hibázok.
Próbálok tutorial videókat nézni, de úgy érzem alapok hiányoznak, amiket nem tudom honnan lehetne elsajátítani (igazából csak most kezdtem az egészet decemberben, előtte vagy 10 évvel ezelőtt játszottam PC-n, még billentyűzettel, gép ellen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)