Hirdetés
- iPhone topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Teljesen mindegy ki áll a kapuban. Múltkor leírtam, hogy nálam konkrétan minden kapus szar
Ez van ezt kell szeretni.
A hétvégén gold Maignan védett nálam. Nem azért mert ne lett volna coinom bárkire. Egyszerűen semmit nem tesznek hozzá a kapusok. Általában nálam az határozza meg, hogy ki véd, hogy kik a védőim. Neked is ezt tudom tanácsolni, hogy a védelem chemje alapján válassz kapust.#15674Madn!ght
Alapvetően értem a problémád. Press after possession loss most a meta. Azt nyomja mindenki
Annyit tudsz csinálni, hogy lelassítod a játékot meg keresztlabdákkal kimozgatod a letámadást. Mást sajnos nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez van ezt kell szeretni.