Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz Kristof_94 #15061 üzenetére

Én sem kezdtem sokkal jobban :D 5ből 1 bukó. Nincs itt tots miatti tryhardkodás srácok. Ugyanazt a patkány stílust nyomják az emberek mint eddig :D Körülbelül azon múlik, hogy megnyerek-e egy meccset a press after possession lossos matyik ellen, hogy éppen a szerverkapcsolat melyik oldalán ülök :D Ha labdát sem tudok átvenni akkor általában kikapok ha meg éppen jobb napja van akkor 4-0 után kilép :D
    Ha kicsit jobban védekeznék nem lenne gond egyébként de kb. itt válik el, hogy messze vagyok még az elittől vagy kitudja.... Játszottam egy bemelegítő Rivalst egy verified gyerek ellen.(toty cr,prime vieira,rb mbappe,atal,if neymar) tehát meta kvalis csapat.
    5 védőzött a kölyök és kőkemény 0-0 lett :D Volt kettőnknek összesen 3 lövése a meccsen0.
    Érdekes, hogy egy stabil elit ellen képes vagyok jól védekezni de a kis silver3-as öcsike ellen aki se védekezni se támadni nem tud csak letámadni de valahogy mindent ő kaparint meg nem. :D
    Az 1 vereségem is 2-0-s előnyből lett 3-2. srác 4 boxtobox kpval állt fel(saul,sanches,moments hierro,jones) és elől butra+neres.Gyerek 4222ben csak egyérintőzött. 85. percig momentuma nincs aztán hátulról rácsúszik sanchesre ami nyilván semmi és ebből szépített :D innen vége is volt a meccsnek. Akanji nem akart innentől.

Új hozzászólás Aktív témák