Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem kezdtem sokkal jobban
5ből 1 bukó. Nincs itt tots miatti tryhardkodás srácok. Ugyanazt a patkány stílust nyomják az emberek mint eddig
Körülbelül azon múlik, hogy megnyerek-e egy meccset a press after possession lossos matyik ellen, hogy éppen a szerverkapcsolat melyik oldalán ülök
Ha labdát sem tudok átvenni akkor általában kikapok ha meg éppen jobb napja van akkor 4-0 után kilép
Ha kicsit jobban védekeznék nem lenne gond egyébként de kb. itt válik el, hogy messze vagyok még az elittől vagy kitudja.... Játszottam egy bemelegítő Rivalst egy verified gyerek ellen.(toty cr,prime vieira,rb mbappe,atal,if neymar) tehát meta kvalis csapat.
5 védőzött a kölyök és kőkemény 0-0 lett
Volt kettőnknek összesen 3 lövése a meccsen0.
Érdekes, hogy egy stabil elit ellen képes vagyok jól védekezni de a kis silver3-as öcsike ellen aki se védekezni se támadni nem tud csak letámadni de valahogy mindent ő kaparint meg nem.
Az 1 vereségem is 2-0-s előnyből lett 3-2. srác 4 boxtobox kpval állt fel(saul,sanches,moments hierro,jones) és elől butra+neres.Gyerek 4222ben csak egyérintőzött. 85. percig momentuma nincs aztán hátulról rácsúszik sanchesre ami nyilván semmi és ebből szépített
innen vége is volt a meccsnek. Akanji nem akart innentől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5ből 1 bukó. Nincs itt tots miatti tryhardkodás srácok. Ugyanazt a patkány stílust nyomják az emberek mint eddig