Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem kezdtem sokkal jobban
5ből 1 bukó. Nincs itt tots miatti tryhardkodás srácok. Ugyanazt a patkány stílust nyomják az emberek mint eddig
Körülbelül azon múlik, hogy megnyerek-e egy meccset a press after possession lossos matyik ellen, hogy éppen a szerverkapcsolat melyik oldalán ülök
Ha labdát sem tudok átvenni akkor általában kikapok ha meg éppen jobb napja van akkor 4-0 után kilép
Ha kicsit jobban védekeznék nem lenne gond egyébként de kb. itt válik el, hogy messze vagyok még az elittől vagy kitudja.... Játszottam egy bemelegítő Rivalst egy verified gyerek ellen.(toty cr,prime vieira,rb mbappe,atal,if neymar) tehát meta kvalis csapat.
5 védőzött a kölyök és kőkemény 0-0 lett
Volt kettőnknek összesen 3 lövése a meccsen0.
Érdekes, hogy egy stabil elit ellen képes vagyok jól védekezni de a kis silver3-as öcsike ellen aki se védekezni se támadni nem tud csak letámadni de valahogy mindent ő kaparint meg nem.
Az 1 vereségem is 2-0-s előnyből lett 3-2. srác 4 boxtobox kpval állt fel(saul,sanches,moments hierro,jones) és elől butra+neres.Gyerek 4222ben csak egyérintőzött. 85. percig momentuma nincs aztán hátulról rácsúszik sanchesre ami nyilván semmi és ebből szépített
innen vége is volt a meccsnek. Akanji nem akart innentől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
5ből 1 bukó. Nincs itt tots miatti tryhardkodás srácok. Ugyanazt a patkány stílust nyomják az emberek mint eddig