Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A party bag ugyanolyan szinten szívatós, mint az icon swaps, de azzal a különbséggel, hogy míg a swapsnál több hónapon át vársz és szenvedsz egy valszeg használhatatlan ikonért, addig a party bagnél rögtön szembesülsz vele, hogy pl. egy komplett 84-es csapatért + 1 informért kaptál egy 83-as rulebreaker játékost, akit szintén nem fogsz tudni használni.
Tulajdonképpen minden ilyen pack zsákbamacska. De a "tutibb" se tuti. A nagy eszemmel pl. kiraktam ezt a 83+-t 3x, most kinyitottam, és mind a 6 játékos 83-as volt (az egyik egy duplicate Pau Lopez). 
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tulajdonképpen minden ilyen pack zsákbamacska. De a "tutibb" se tuti. A nagy eszemmel pl. kiraktam ezt a 83+-t 3x, most kinyitottam, és mind a 6 játékos 83-as volt (az egyik egy duplicate Pau Lopez).