Hirdetés
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Na ki is farmoltam gyorsam a WL pontszámot DIV2 ben. Idáig 2 meccset hoztam vissza 4:1ről, baromi nehéz úgy védekezni hogy átbugolnak rajtad a játékosok, csapatom [link] .
Amit észre vettem az az hogy nem éri meg kapusra költeni De Geanak, Curtoisnak,Ter Stegennek is gurítottam már 4-et.
Sebesség számít támadásnál, de nem minden, DIV2 ben most mindenki drop backet játszik így 1 gyors csatár (Muriel) és egy All round (Ilicic van "beállósként"). CAM (Ribery) elmegy, de ide kell egy olyan player aki ST-CAM típus (feltéve ha 4-1-2-1-2(2) vel játszil az ember) Papu Gomez vagy Dybala jó lenne.
CM-eknek meg All Rounderek kellenek Radja-Vidal elején megteszi, késöbb viszont Agilisebb játékosokat kéne szereznem (meglátjuk mit dob a gép csütörtökön).
CDM igazából itt Barella minden megcsinál plusz pont a Med/High workrate nem kószál előre.
Koulibaly-Manolas tengely hááát amikor Smalling meg Lindelöf jobb mint ők elgondolkodom azon megérte-e (meg amúgy de azért nem annyival jobbak) Klasszikus FIFA védők Pace Pace Pace (hiába játszom drop backen így is mögém tudják adni).
A két szélső Mojica és Malcuit eléggé jól teszik a dolgukat, természetesen késöbb csere lesz, de talán Ők lesznek az utolsók.
Összeségében próbáltam 3-5-2-t 4-4-2-t és 4-2-3-1et játszani de ami idén meta lehet/lesz az a 4-1-2-1-2(2) szolíd védelemben és támadásban is. Kell hozzá türelem mire eljuszt a kapuig de mindig van hova passzolni és a két csatár miatt egyszerűbb a high pressinges ellenfeleket kijátszani ( ilyenkor érdemes benyomni az attacking full back opciót valamint kontrázni a team pressel).
Bocsánat a hosszú posztért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN80F) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest