- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Na ki is farmoltam gyorsam a WL pontszámot DIV2 ben. Idáig 2 meccset hoztam vissza 4:1ről, baromi nehéz úgy védekezni hogy átbugolnak rajtad a játékosok, csapatom [link] .
Amit észre vettem az az hogy nem éri meg kapusra költeni De Geanak, Curtoisnak,Ter Stegennek is gurítottam már 4-et.
Sebesség számít támadásnál, de nem minden, DIV2 ben most mindenki drop backet játszik így 1 gyors csatár (Muriel) és egy All round (Ilicic van "beállósként"). CAM (Ribery) elmegy, de ide kell egy olyan player aki ST-CAM típus (feltéve ha 4-1-2-1-2(2) vel játszil az ember) Papu Gomez vagy Dybala jó lenne.
CM-eknek meg All Rounderek kellenek Radja-Vidal elején megteszi, késöbb viszont Agilisebb játékosokat kéne szereznem (meglátjuk mit dob a gép csütörtökön).
CDM igazából itt Barella minden megcsinál plusz pont a Med/High workrate nem kószál előre.
Koulibaly-Manolas tengely hááát amikor Smalling meg Lindelöf jobb mint ők elgondolkodom azon megérte-e (meg amúgy de azért nem annyival jobbak) Klasszikus FIFA védők Pace Pace Pace (hiába játszom drop backen így is mögém tudják adni).
A két szélső Mojica és Malcuit eléggé jól teszik a dolgukat, természetesen késöbb csere lesz, de talán Ők lesznek az utolsók.
Összeségében próbáltam 3-5-2-t 4-4-2-t és 4-2-3-1et játszani de ami idén meta lehet/lesz az a 4-1-2-1-2(2) szolíd védelemben és támadásban is. Kell hozzá türelem mire eljuszt a kapuig de mindig van hova passzolni és a két csatár miatt egyszerűbb a high pressinges ellenfeleket kijátszani ( ilyenkor érdemes benyomni az attacking full back opciót valamint kontrázni a team pressel).
Bocsánat a hosszú posztért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest