Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom mit gondoljak erről a játékról... Egész héten vártam a hétvégét, hogy új Renato kártya de fasza lesz a játék kurva jól ment mostanában, jöttek a gold1k is+div1 rank1. Úgy voltam vele a kötelezőt most is hozom aztán hátha nyitok valami 4 100k+-os packból.
Ehhez képest 1 DNF(net sara nem a játéké)+1 játékfagyás úgy, hogy 13650 pontom lett volna ha lemegy az a meccs. Így nyilván elestem a div1 rank1től is.
Nem tudom mi változott múlthéthez vagy azelőtti héthez képest de életem legrosszabb fifás élménye volt.
Konkrétan bármit csináltam,bárhogy lőttem képtelen voltam gólt lőni. [link] [link] A másodiknál ráadásul én nem nyomtam olyan lövéserősséget+elhúzta a gyerek a hosszúba a kapust.
Ezek a kapott gólok mik?
[link] [link] Azon túl, hogy aura van a játékosaik körül 0 szögből? rövidbe? Most komolyan?
De ami a legidegesítőbb az a védekezés. [link] Akanjinál nem nyomtam szerelést mert tisztában voltam vele, hogy háromszögezni akar. Mit csinál a gép? egy full kamu teljesen felesleges szerelő mozdulatot amivel esélytelen vagyok visszazárni.
Utána Benderrel hiába nyomkodtam a szerelést szintén csak állt egy helyben

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest