Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
A 3 után volt további 5 meccs és mind az 5 köcsög volt! Kettő megint csak megszakította közvetlenül a győztes gólom előtt. Mondom akkor szarok a győzelemre meg az írekre, rámegyek a beadásokra (9 bevett meccs után 0 van a 6-ból). Még a csapatnevemet is átírtam INEEDCROSSES-ra, csupa nagybetűvel, h felkapja rá a fejét az ellen. Végigment két meccs, 13-1 és 9-0 lett nekik 2-2 öngólos kezdéssel. A két meccsen átlag 43 beadásom volt, azokból 0 db gól. A 90. percben se hagytak beadni, direkt rárugták, felrúgták, kirúgták a szélen vitt támadásaimkor. Én felfogni nem tudom, hogy lehetnek ilyen szörnyetegek az embertársaim...
Másfél óra elment a hót semmire, és a faszom kivan.
Mi az úristent csináljak???
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másfél óra elment a hót semmire, és a faszom kivan.
Mi az úristent csináljak???