Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Grat
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.szombat-vasárnap nem volt időm játszani szóval úgy voltam vele, hogy marad 8-2be az egész. Kár, hogy hajnal 5kor kidobott az ágy szóval kicsit leültem
6:15-re meg is lett a 14-2 de nekem már nem volt kedvem továbbmenni.Én is Reece Jamest használok cbben Akanji mellett
Egyszerűen muszáj vagyok. Próbáltam RTTF Klostermannt Akanji mellett de ketten együtt borzasztó darabosak voltak. Ha nem rakok egy speedstert a magasabb védő mellé akkor szétfutnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- GL.iNet OFF topik
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.