Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Az miért jó, hogy one nationt totál más nemzettel indítanak emberek, mint ami a küldihez kell? Szívatás?
Most játszottam eggyel, németekkel nyomta, vert egy gólt és lehetőséget adva, hogy kilépjek, megállított a játékot. Normális az ilyen vagy unatkozik?
Tegnap is belementem egy ilyenbe, ott franciák voltak szintén lőtt egy gólt, mondom nem lépek ki, egyenlítettem, ezt követően szerzett egy öngólt majd távozott. Korrekt volt. Megköszöntem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest