- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mid ikon utan nekem is ures a klub(kijonne a 86-87 sbc de azokat a lapokat nem akarom beledobalni) majd csutortokon csinalom 20-25 picket aztan valahogy kipattintom. Ha ez a csapat maradna TOTSig sem erdekelne kulonosebben.
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nem, én sem tudom

De annyira nem sajnálom, az én szerencsémet ismerve teljesen használhatatlan lap jönne.
Amúgy is viszonylag kevés olyan ikon van, akit igazán szeretnék (Ronaldinho, Cruyff, Maradona pl.), ezekre meg minimális az esély.
A csapattal eljutottam oda, hogy már nem azon műlik a teljesítményem, most már játéktudásban kellene fejlődni.
Így meg igazából el is vesztettem a motivációt a pakk meg coin gyűjtögetésre.
Aminek kifejezetten örülök, mert én is kezdtem ráfüggni erre a sz@rra, de most az utóbbi napokban volt valami törés, ami miatt már annyira nem hiányzik
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem a 85+-os Icon Swap, a 81+-os upgrade-ek segítettek. Meg ment bele 84es Cucu, 85-ös Reiner is. Még pár hasztalan WL reward pick. Több fodderem nincs (CR light, Guedes, Dembelé még talán).
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
3-4 heti reward alatt simán összegyűlt talán még annyi sem kellett, plusz ugye időközben a különböző sbc-k. 81+, pick és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest