- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne varj csodat, en sokszor jatszok 20-22 ms pinggel, 30 felett el sem inditom es sokszor igyis felora mire elpasszolja a labdat. Csinaltam a swapot 20as pinggel inditottam a meccset a palya kozepen megakadt a jatek a kozeppalyas vissza passzolta a vedonek az a kapusnak a kapus meg berugta mindezt ugy, hogy egyszer nyomtam ra a passzra. Pont magyar volt a srac ram is irt, hogy miert csinaltam ezt.
Mindig olyankor akad meg amikor vagy en vagy az ellenfel tamad, hogy eselyem ne legyen vedekezni vagy golt rugni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Gen4x4 SSD
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindig olyankor akad meg amikor vagy en vagy az ellenfel tamad, hogy eselyem ne legyen vedekezni vagy golt rugni.