Új hozzászólás Aktív témák

• evibly
    senior tag

Ellenem is próbálták nem egyszer. imádom, amikor 10 ingame perc után rájön, hogy ez így nem megy, hozza be a Ronaldo-Dinho-randombrutálTOTSlap hármast és akkor tolja, miközben nyilvánvalóan nem fogja megadni neki a kreditet, vagy lapot, vagy bármit.

És akkor a világ legnagyobb elégtétele, mikor így sem megy a dolog és a második kapott góljánál kilép. :D

Egyébként nekem ezek a silver kihívások adják a legjobb szórakozást a játék ezen szakaszában. WL-t nem nyomom eleve, a DR sem hoz már lázba, de amikor tényleg egyenlő esélyek mellett (ok, mondjuk általában), tudás alapon, jó, kevésbé jó ezüst lapokkal dől el a meccs, az számomra sokkal izgalmasabb.

Simán így is van, aki nulla chemes, szedett-vedett silver csapattal agyonver, annak emelem a kalapom és megyek tovább. De amikor jön a csávó a 72-es gánai silver akárkivel, tolja a lakrokettát egész pályán, akkor már tudom, hogy szüret van :)

ui: egyébként no offense, nem neked címeztem, vagy rád gondoltam, hanem azokra, akik csak azért is behozzák a top playereket, mert látják, hogy nincs esélyük.

Új hozzászólás Aktív témák