Új hozzászólás Aktív témák

• p0ty
    aktív tag

lehet akkor rosszul fejeztem ki magam, de ha ugyan az a támadója van az ellenfélnek mint nekem és ugyan az a védő vagy rosszabb verzió, de az én védőm mintha le lenne ragadva talpánál fogva úgy megy az övé meg megfut, és igen 9. hónap és igen tudom hogy a lassabb védő lefutja a gyors támadót csak ha az övé megfutja az enyémet akkor az enyém miért nem az övét?
    ennél okosabb lett volna az a hozzászólás hogy lehet a védőid fentebb helyezkednek mint az övé és több ideje van megfutni tehát a csúszkát a CT-nél tologasd hátha jobb lesz vagy akármi, teszem hozzá kicsit visszább húztam a védőket és most már 2 meccsen se volt ez a megfutás, de lehet csak szerencsém volt viszont direkt off topicnak tettem ki de látom sok "kedves" ember van itt :DD

szabyka95.: ezt meg nem is tudom értelmezni emrt a futásról és a zöld timedről írtam és erre felhozod hogy "a jobb analogon kivul mas gombok is vannak." jobb analóggal én cselezni szoktam, szóval egyáltalán nem értem mire gondolsz

MdewC.: coin felszabadítás miatt van ő, mert a portugál garantált TOTS-ból őt kaptam és ő számomra olyan játékos aki egyik meccsen mindig megelőzi az előtte lévőt de van mikor inkább megáll mögötte, passzolni és fejelni nálam szokott és nem igen fejelik le a szélén de ami a kártyáján van futásban az ami nem jön ki nálam nem tudom miért, nálam eddig FS Ferland Mendy volt a legjobb ott hátul

Új hozzászólás Aktív témák