- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
MekkoraBár sztem csak hamar nyomtad a kezdés gombot, és a kapus félkészen csak kijött szólni a bírónak, hogy kicsit késnek a többiek, mert még buli van az öltözőben

De ez bug, néha-néha belefér nekem. Amit én írtam, az az irányítottság, script, belenyúlás, nem is tudom minek nevezzem. Nem tudom, ez a kapcsolat "szarsága", a szerverek terheltsége, vagy a Szaturnusz-Alfa Centauri együttállása miatt van-e, nekem tök mindegy, de ez nálam nem fér bele. Így egy nagy lutri a játék, mert az, hogy ki nyer, attól függ, hogy a lószerszám melyik végén állsz. Vagy térdelsz. Ki, hogy

@Fifaiishit
Nem tudom még, hogy bejön-e, mert ez nem az én érdemem volt. Viszont ha CR ezért ilyen jó, mert ilyeneket csinál MAGÁTÓL, akkor az nem fer, mert másfél milláért veszel scriptet.
Egyébként jól mozog, az egyetlen ami nem tetszik, hogy ellenem szögleteknél halálos volt, mert csak rárugják a lasztit, ő meg bárhonnan, bárkinek befejeli. Nos nálam a lehető leglehetetlenebb , legtávolabbi helyre helyezkedik, nehogy megjátszható legyen
A rövidre természetesen a robosztus Best áll. Mert mért ne@sz_abika
Nálam az utóbbi héten Sandro a 11-es király. Majd minden meccsen összehoz nekem egyet. Szeretem érte.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- ASUS RT-AC68U
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest