Új hozzászólás Aktív témák

• Szigma70

addikt

válasz Digestive #28651 üzenetére

:DD :DD Mekkora

Bár sztem csak hamar nyomtad a kezdés gombot, és a kapus félkészen csak kijött szólni a bírónak, hogy kicsit késnek a többiek, mert még buli van az öltözőben :D

De ez bug, néha-néha belefér nekem. Amit én írtam, az az irányítottság, script, belenyúlás, nem is tudom minek nevezzem. Nem tudom, ez a kapcsolat "szarsága", a szerverek terheltsége, vagy a Szaturnusz-Alfa Centauri együttállása miatt van-e, nekem tök mindegy, de ez nálam nem fér bele. Így egy nagy lutri a játék, mert az, hogy ki nyer, attól függ, hogy a lószerszám melyik végén állsz. Vagy térdelsz. Ki, hogy :DDD

@Fifaiishit

Nem tudom még, hogy bejön-e, mert ez nem az én érdemem volt. Viszont ha CR ezért ilyen jó, mert ilyeneket csinál MAGÁTÓL, akkor az nem fer, mert másfél milláért veszel scriptet.

Egyébként jól mozog, az egyetlen ami nem tetszik, hogy ellenem szögleteknél halálos volt, mert csak rárugják a lasztit, ő meg bárhonnan, bárkinek befejeli. Nos nálam a lehető leglehetetlenebb , legtávolabbi helyre helyezkedik, nehogy megjátszható legyen :DD A rövidre természetesen a robosztus Best áll. Mert mért ne

@sz_abika

Nálam az utóbbi héten Sandro a 11-es király. Majd minden meccsen összehoz nekem egyet. Szeretem érte. :W

Új hozzászólás Aktív témák