- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
kiserik
üzenetére
Hát nekem annyira nem ömlik sajnos... amíg 2 olcsó BPL csapatom volt és azokat váltogattam, addig gyűlt, de csak most mióta ez az egy bundes van azóta rohamosan elkezdett fogyni...
etaclan1984 3 meccsenként használtam most én is, de az sem az igazi, mert ott már érzem, hogy nem pihentek eléggé a játékosaim. Lényegében 90-85 fitness alatt nálam már eléggé bejön a hendi. (3 végigjátszott meccsnél
)Szigma70 hja így is lehet csinálni, nem is rossz gondolat, én úgy is mindig csinálom ezeket az SB meccseket szóval ott egy olcsó valami 50K-s BPL csapattal tudnám pihentetni a nagyokat és még tudnám is hozni mellette a world class és legendary wineket. Ott úgy tolom, hogy a 82 rating alatti csapatokat legendaryn bevállalom az a felettieket meg world classon.
MdewC "Kevesebb, de minőségibb meccseknek jobban örülök." - ez nem függ össze a meccsek számával, legalábbis nálam. Mármint, kevés meccs is tud lenni ótvar kotvány és sok meccs is tud élvezetes lenni, nem látom a relációt ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)