- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fenéket nem nehéz.
Egész profi fifa annyiról szól, hogy minêl jobban tudd kezelni a játék faszságait, amiket MdewC kolléga folyamatosan ír.
Minél jobban tudod kezelni és kontroll alatt tartani magát a játékot, annál jobb leszel, mert a profi playerek se a pöcsükön pörgetik a labdát.
Végtelen koncentráció, idegek, illetve a játék kontroll alatt tartása, amennyire csak lehet.
Lehet itt mondani, hogy ilyen-olyan csapattal megcsinálja az ember, de rohadtul nem.PlayStation online szinten top player voltam jó pár éve Magyarországon, mikor hardcore nyomtam, top5be nyugodt szívvel betudtam magam mondani egyértelműen és nagyon sok ember tévhitbe van, hogy mi is kell ehhez.
Egy jó csapat semmire nem elég, sokszor át is tud csapni hátrányba a dolog, mert képes azt hinni az ember, hogy majd CRék megoldják és totál ki tud ilyenkor halni a csapatjáték és a többi.
Bonyolult dolog ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest