- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarakisan08
tag
válasz LendvaiFeri1 #7572 üzenetére
Lukaku egy igazi tank mint mindig, a labdával sajnos nem túl ügyes, de ha megindul nagyon nehéz megállítani. Termetéhez képest egész gyors is, de nem egy villámrajtoló, kell egy kis idő míg eléri a maximum sebességét. Jól fedezi a labdát így passzosabb csapatokba ideális lehet, kicsit több gólt vártam tőle, de arra is jó hogy az ellenfél figyelmét folyton fókuszálja, mert mindenki tudja életveszélyes lehet a pali, így több terület nyílhat más játékosoknak. Coutinho-val csak ellenfélként van tapasztalatom, de az rám nézve nem olyan jó tapasztalat. Véleményem szerint nagyon jó játékos, távolról olyan gólokat vertek vele nekem, hogy csak pislogtam. Mozgása jó, könnyed, simán le tud fordulni a védőjéről és helyzetkialakításban is elég jó a srác. Én nem játszottam vele, de nekem nagy mumus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest