Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware
    addikt
    válasz Francesco003 üzenetére #2856

És ebből lett ekkora vagyonod, hogy kitelt egy Ibra? :Y Én ebben nem látok olyan sok pénzt, csak ha nagyon sokat ad-vesz az ember, de ahhoz rengeteg idő kell.

Én is tudok adni egy jó kereskedési tippet, és heti 1 percébe telik az embernek, cserébe minden héten kb megduplázódik a vagyona.
    Kijön egy új TOTW, vársz pár napot, általában valamikor péntek és hétfő között szokott lenni legalacsonyabban a játékos ára. Ekkor megveszed az aktuális TOTW egyik jó játékosát, és szerdától kezdve, mikortól már nem lehet nyitni, rohamosan megy fel az ára.

Pl Promest múlt héten megvettem 19500-ért és úgy általában 20-22k-ért ment. Mióta nem lehet nyitni (múlt szerda óta), rohamosan elkezdett növekedni az ára, pár nap múlva már 40k volt, most pedig már 50k fölött megy. Persze ha több zsetonom lett volna, többet is vehettem volna belőle és ez mind megduplázódhatna.
    És semmi időbe nem telik, mert csak egyetlen játékost veszek meg egy héten.

Most hétfőn Chicharitót vettem meg 80k-ért. (sajnos péntek-szombat körül 75k-ért meg tudtam volna, azt hittem, lesz még lejjebb, de így is jól járok majd).
    80-ért megvan, még el sem kezdődött a következő TOTW de már most 90-ért megy csak, de megtartom még minimum pár napig vagy több, amíg emelkedik, és bőven-bőven 100k fölött el fogom tudni majd adni. Amikor megint veszek majd egy aktuális TOTW játékost, és megint eladom majd egy hét múlva sokkal drágábban, talán duplaáron...
    És így hetente meg tud duplázódni a vagyonom. Vagy másfélszereződni. De a legjobb az egészben, hogy tényleg semmi időmbe nem telik, és Web App előtt ülés helyett is játszhatok - ami egyébként szintén zsetonforrás.

Új hozzászólás Aktív témák