Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

Hát srácok ma kikészített a játék.
    Sima seasonben először kapom a Juvét (kipróbáltam először a Real Madridot).
    4-3-3 Attackinggal állok fel első félidőben vezetek 1:0-ra úgy hogy 5-1 ide a kapuralövések száma.
    Majd második félidőben is a 70-75. Percig jól játszom sorra alakítom ki a helyzeteket majd lehozom Casemirot (84-es ) Kroost be (88) Isco helyett Jamest. A srác pedig Pjanic helyett Asamoaht és Marchisio helyett Stuarot. Egyszóval én "upgradeltem" a csapatot még ő "downgradelte". Na mi történt vajon ? :D 2:1-re megfordította a meccset :D
    Mondom jó még egy meccs ha az sem jön össze kikapcs.
    Ugyan az a felállás és megkaptam a Dortmundot :D hát mondom itt lesz baj, hiszen ha nem lenne segítség akkor azért a széleken nagy bajban lesz a Dortmund.
    Gondolom különösképp nem kell ecsetelnem a meccs alakulását.Sokratis a hosszú sarkon gólt fejelt egy beadás után majd a sorban kihagyott vagy Weigl illetve Bartra által megakasztott akcióim után nagynehezen egyenlítek. Ezután a 45+37373 milliomodik percben Kagawa 25-ről egy kipattanót laposan a jobb alsóba vág. Ezután kinyíltam és kaptam még egy gólt.
    Megnéztem a gyerek profilját, kemény 65 meccse volt így a játék végére :D mondom ahaaa persze. Szimplán új profil plusz gyengébb csapat hendit kaptam rendesbe :D
    Kérdem én ha hendizik a gép a gyengébb csapatoknak vagy a szinte új accountos játékosoknak akkor minek sorsol velük össze ? :D

Új hozzászólás Aktív témák