Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware

addikt

válasz MdewC #22041 üzenetére

Én játékhiány miatt nem nagyon észleltem, de szerintem ha lejjebb is vitték a passzolást, az azért lehet, mert most, hogy bejöttek a TOTS játékosok, most már túl technikás játékosok vannak, és ellensúlyozni kellett ezt valamivel, hogy számítson is valamit az, akinek 90 fölötti passzolása van, ahhoz képest, akinek csak 80, ami felett ugye felesleges lenne a jó passzolási stat, ha már a 80-as is tökéletesen passzolna. A középpályásaimnak minden tiszta lövőhelyzet 25 méterről 100%-os ziccer volt a patch előtt, és általában be is akadt a felső sarokba. Azért ez így nem túl élethű. :DDD A patch után nem próbálkoztam velük, így nem tudom, hogy ez változott-e...

Ilyenkor lehet, hogy jól jön, hogy ezt a csapatot választottam (egyelőre tényleg rendíthetetlen :DDD ), nekem megvannak a 90 feletti statok, ugye te meg inkább a nagyfizikumú, jól védekező de "botlábú" 75-80-as lövésű és passzolású török középpályásokat ajánlottad volna ezek helyett. :DDD Persze mivel nem próbáltam ki őket, így nem mondom, hogy nem lehet igazad, de azért szerintem jó ez a TOTS Guardado. :))

Úgyhogy ha történt ilyen változás, akkor szerintem annyi történt, hogy most kb a 90-es passzolású játékos passzol úgy, mint korábban a 80-as. A 80-as meg úgy, mint ami eddig 70-es volt... :))

Új hozzászólás Aktív témák