Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én játékhiány miatt nem nagyon észleltem, de szerintem ha lejjebb is vitték a passzolást, az azért lehet, mert most, hogy bejöttek a TOTS játékosok, most már túl technikás játékosok vannak, és ellensúlyozni kellett ezt valamivel, hogy számítson is valamit az, akinek 90 fölötti passzolása van, ahhoz képest, akinek csak 80, ami felett ugye felesleges lenne a jó passzolási stat, ha már a 80-as is tökéletesen passzolna. A középpályásaimnak minden tiszta lövőhelyzet 25 méterről 100%-os ziccer volt a patch előtt, és általában be is akadt a felső sarokba. Azért ez így nem túl élethű.
A patch után nem próbálkoztam velük, így nem tudom, hogy ez változott-e...Ilyenkor lehet, hogy jól jön, hogy ezt a csapatot választottam (egyelőre tényleg rendíthetetlen
), nekem megvannak a 90 feletti statok, ugye te meg inkább a nagyfizikumú, jól védekező de "botlábú" 75-80-as lövésű és passzolású török középpályásokat ajánlottad volna ezek helyett.
Persze mivel nem próbáltam ki őket, így nem mondom, hogy nem lehet igazad, de azért szerintem jó ez a TOTS Guardado. 
Úgyhogy ha történt ilyen változás, akkor szerintem annyi történt, hogy most kb a 90-es passzolású játékos passzol úgy, mint korábban a 80-as. A 80-as meg úgy, mint ami eddig 70-es volt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Fujifilm X
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A patch után nem próbálkoztam velük, így nem tudom, hogy ez változott-e...