Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
j.peter65
üzenetére
Nem mondod komolyan, hogy nyitottál egyetlen pakkot, és rögtön egy Agüero esett belőle??
Gratulálok, de.....
Nem hiszem el, hogy mindenkinek szerencséje van, nekem még a büdös életbe nem esett semmi olyan, ami legalább 2x annyit érne, mint a pakk amit nyitottam!

Még 15-ben esett egyszer egy IF Smalling egy 35k-s pakkból, sikeresen eladtam 38k-ért, és ez tényleg a legjobb húzásom volt! Pedig nyitottam pakkot rendesen, pointból-coinból.....
Ilyenkor mindig csábít, hogy húzzak én is egyet, és néha győz a szív az ész ellen, de amikor felbukkan Ben Yedder, újra olyan rossz kedvem lesz, hogy hogyan lehetek ilyen szerencsétlen
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest