Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szupersanyi
    aktív tag

http://news.futhead.com/posts/fifa-17/34055-fifa-17-all-the-rumours-and-what-we-want-to-see
    Amúgy itt össze van gyűjtve minden pletyka.

Összefoglalva:
    "Major leap forward in personalization, immersion and competition" Ezt nyilatkozta Andrew Wilson pár hete. Ez azt is jelentheti, hogy fejlesztik a pl. személyre szabhatóságot (pl. saját mez, saját címer UT-ban).
    A másik, amit már írtatok itt is, az az új engine. Engem nem nagyon érdekel, hogy mennyivel lesz szebb a játék (már az idei is bőven elég nekem látványra), de a fizikával kezdhetnének valamit.
    Aztán cross platform. Erről is volt már itt szó, én örülnék neki, mert pl. sokkal nagyobb lenne a piac és nem kapnám meg UT 1. osztályban egymás után ugyan azt az ellenfelet. Ezen kívül ez azt is jelentené, hogy lennének Legend-ek PC-n és PS4-en is.
    Valamit írtak ebben a cikkben a nőkről is, de azt el sem olvastam, nem nagyon érdekel. Max. egy női karrier mód érdekelne.
    Pro Clubs: Már ráférne valami újítás erre is, szerintem most valamit változtatni is fognak. De nem hiszem, hogy E3-on be is jelentik.
    És most jön a 2 legérdekesebb dolog a cikkből:
    1. Online Career Mode: Nagyon érdekes ötlet, ha megtudják oldani jól, akkor jöhet. Így a karrier sem lenne unalmas pár óra után.
    2. 5-a-Side FUT: Nekem az is jó lenne, ha csinálnának egy új FIFA Street-et, csak kezdjenek valamit ezzel.

Új hozzászólás Aktív témák