Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabigyerek

senior tag

Pénteken (ha jól emlékszem :) ) rohadt érdekes volt, hogy amint nyithatóak lettek a TOTS Serie A lapok, este már kaptam egy ellenfelet akinek fullra! az egész csapat az volt :D

Nagyon megvertem, de ettől függetlenül komoly, hogy valaki 1-2 órán belül az egészet össze tudja vásárolni :)

Más:

[link]

TOTS Kane váltotta SIF 91 Aguerot a csapatomban és hát azt kell mondjam, hogy sokkal jobban bevált.
    Igaz nem ontom vele a gólokat, de csapatjátékban nagyon hasznos, illetve hogy a 99-es fejelésével végre van kinek előrerúgni a labdákat aki le is tudja venni, vagy fejjel tovább osztani. Tipikus erőcsatár lassú mozgással, de 95 SHO-val életveszély a 16-os környékén.

Szomorú, hogy TOTS Tevez padra került (pénzkidobás ilyenformában), de 70-ik perc környékén be szoktam hozni durrogtatni.

A védelmet finomra hangoltam, OP mindegyik védő, a legjobb védősorom.

Középpályán hiányzott valami plusz, betettem YAYA-t és megadta. Nagyon stabil let a közepe.

előre pedig Walcott (régi kedvenc) került be, jól jön a gyorsasága és get in behind-al nagyon jól lép ki. (nagyon OP :D )

Új hozzászólás Aktív témák