Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nazara
üzenetére
És akkor ezért tuti, hogy jövő héten angol nemzetiségű kupa lesz...(a Sturridge/Welbeck duón kívül létezik még értelmes angol csatár egyébként?)
Egy ideje nem írtam ide, mert az színtiszta qrvaanyázás lett volna, mert amit az elmúlt napokban, hetekben szoptam a játékban, az epikus volt. Az összes kupával megpróbálkoztam, de sem a német, sem a francia, sem az olasz nem jött össze online módban, a divíziókban visszapotyogtam az 5. osztályba.
Volt minden, mint karácsonykor: 2-0-ás vezetésről elvesztett meccs, egy mérkőzésen 3 (!) bekapott gól szabadrúgásból, a megfogott 11-essel a kapuba hátráló kapus a döntő pillanatban, tényleg változatos színekben tündökölt a szopóroller

Ami a legérdekesebb volt, hogy (főleg a francia kupánál) elképesztően jól játszó ellenfelek jöttek, pontos passzokkal, gólerős játékkal. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem volt könnyű meccs, és ha volt is, akkor persze rage quit, vagyis ki sem tudtam élvezni, hogy nem vért huggyantva nyerek az utolsó pillanatban fordítva, hanem kényelmesen, több góllal.
Hallgattam az egyébként egyértelmű javaslatra, egy kicsit pihentettem az egészet, építettem egy minden extrát nélkülöző spanyol keretet és első menetben eljutottam a döntőbe, amit meg is nyertem. Azért ez elég mókás...
Pár tapasztalat: Iniestát azért megvettem, qrva jól nyomja, elképesztő passzai vannak. Raul Albiol meglepően jó CB, nagyon erős fejjel, olyan gólokat bólintott, hogy csak lestem. Camacho jó tipp volt KVK-ba, köszi érte. Végül Jesé Rodriguez az, aki meglepően ügyes, gyors, jól tör be szélről, már csak ezért is megérte a kupa, mert egyébként soha nem próbáltam volna ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest