Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz Nazara #21179 üzenetére

És akkor ezért tuti, hogy jövő héten angol nemzetiségű kupa lesz...(a Sturridge/Welbeck duón kívül létezik még értelmes angol csatár egyébként?)

Egy ideje nem írtam ide, mert az színtiszta qrvaanyázás lett volna, mert amit az elmúlt napokban, hetekben szoptam a játékban, az epikus volt. Az összes kupával megpróbálkoztam, de sem a német, sem a francia, sem az olasz nem jött össze online módban, a divíziókban visszapotyogtam az 5. osztályba.

Volt minden, mint karácsonykor: 2-0-ás vezetésről elvesztett meccs, egy mérkőzésen 3 (!) bekapott gól szabadrúgásból, a megfogott 11-essel a kapuba hátráló kapus a döntő pillanatban, tényleg változatos színekben tündökölt a szopóroller :D

Ami a legérdekesebb volt, hogy (főleg a francia kupánál) elképesztően jól játszó ellenfelek jöttek, pontos passzokkal, gólerős játékkal. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem volt könnyű meccs, és ha volt is, akkor persze rage quit, vagyis ki sem tudtam élvezni, hogy nem vért huggyantva nyerek az utolsó pillanatban fordítva, hanem kényelmesen, több góllal.

Hallgattam az egyébként egyértelmű javaslatra, egy kicsit pihentettem az egészet, építettem egy minden extrát nélkülöző spanyol keretet és első menetben eljutottam a döntőbe, amit meg is nyertem. Azért ez elég mókás...

Pár tapasztalat: Iniestát azért megvettem, qrva jól nyomja, elképesztő passzai vannak. Raul Albiol meglepően jó CB, nagyon erős fejjel, olyan gólokat bólintott, hogy csak lestem. Camacho jó tipp volt KVK-ba, köszi érte. Végül Jesé Rodriguez az, aki meglepően ügyes, gyors, jól tör be szélről, már csak ezért is megérte a kupa, mert egyébként soha nem próbáltam volna ki. :R

Új hozzászólás Aktív témák