Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Korábban volt erről a youtubesról szó, megnéztem egy másik videóját. [link].
"Neymar, Rémy, Willian futóbolondok" Most nem azért, de azzal a csapattal ami neki van ilyet kiejt a száján? Ebből látszik, hogy szerintem nincs akkora tehetség, mint amekkorának hiszi magát. -
törölt tag
válasz
Misanthrope
üzenetére
A kollégáknak igazuk van, mert szvsz nem szabad hibáztatni a játékot, ha nem jönnek az eredmények. Sajnos azt tudomásul kell venni, hogy egyik FIFA szériát sem fogják tökéletesen elkészíteni, mert mindegyiknél előjönnek ua. hibák, vagy újabbak. Persze azt hozzá kell tenni, hogy mindig fejlesztenek valamit, amiért másabb lesz a játékélmény.
Természetesen vannak húzásai a játéknak, amit egyszerűen nem lehet hová tenni, meg vannak játékosok, akikkel nem lehet normális meccset lejátszani az előreb@szom, agyoncselezős, tuningolt, idegesítő játékmódja miatt.

Ezen mindenki átesik, akár az is előfordul, hogy napról-napra szívatja a gép az embert.
Túl kell esni az ilyen dolgokon, és nem mellesleg mindenkinek meg kell találnia a hozzá illő csapatot, illetve a taktikát. Ettől még nem lesz profi valaki, de könnyebben jönnek az eredmények is, persze gyakorlás nélkül nem sokra megy az ember, mert ennél a játéknál folyamatosan lehet fejlődni.
Vannak itt olyan kollégák, akik már világklasszis szinten tolják, de még rajtuk is kifog a játék, vagy az ellenfél. Mert mindenkitől lehet jobb játékos, illetve senki sem verhetetlen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszatérve a játék hibáira, „sok esetben”van valóságalapjaannak, ami éppen történik a pályán. Pl. vegyük a Vébét-> Holland- Spanyol; Német- Brazil.
Furcsának tűnt az eredmény, mert akkora különbség egyik csapatnál sincs, mint ami az végeredmény volt, de akkor így gurult a labda. (Ők aztán nem szidhatták az EA-t, hogy miért szívatta meg őket.)
Ne várjuk el a játéktól, hogy az irányított csapatunk is mindig ugyan úgy teljesít.
MdewC Én is gratulálok.
Nekem csak most jött le, hogy miért ez a sok gratuláció. -
szakii6
tag
A jó *** anyját annak a fáradt mákos csicskának, akit tol a gép 2ből 2 kapuralövéssel, és egész meccsen hátul passzolgat. Én meg még meccs előtt örültem hogy magyarral játszok. Remélem itt vagy a fórumon te veréb
-
Gebriel
veterán
válasz
HunIIIFules
üzenetére
Ez sok esetben termeszetes dolog. Az ujdonsag mindig lenduletett ad. Utana az ember megszokja es mint egy "monoton" muvelet folyamatosan ugyan azt vegzi, ez esetben jatsza le az ember.
Probald ki, hogy 10 meccs utan mindig mas squaddal es taktikaval jatszol.Bar erdekes, hogy Tevez nalam is ilyen volt, lehutoljara ures kapunal olyan luftott rugot, hogy a hajam egnek allt.

-
Guba32
csendes tag
válasz
Misanthrope
üzenetére
Nem,én még sosem léptem ki játékból pl.Sosem adom fel,ha 0-6 van,akkor sem.Megpróbálok tanulni tőle,és élvezni a meccset,amennyire egy ilyen alázást lehet...De feladni....Azt sosem....;-)
-
MdewC
nagyúr
Hali Urak!

Imádom ezeket a gólokat, Tévez egyszerűen félelmetes a szélen, próbáljátok ki.

Nem nagy szám, de ezeket nagyon csípem! (Annyiból volt szerencsés, hogy kupa döntőt még nem adtak fel ellenem, de ezzel a 3-ik góllal most megtörtént, szóval a legjobbkor jött!)
-
Misanthrope
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
jézusom ne legyetek már ekkora álszentek

nektek sosem volt még olyan meccsetek ahol éreztétek hogy bármit csináltok ellenetek dolgozik a gép?
és esetleg ebből kifolyólag ragequiteltetek?
mert ha nem akkor más játékkal játszunk
ha igen akkor ti mindig minden esetben azért kaptok ki mert jobb az ellenfél?ugyan már

-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
De miért, ilyen különlegesek vagy mi a fene?
Még statokban sem jobbak, de drágábbak -
bucketb0b
őstag
Mik ezek az árak te jó ég

Mondom belenézek már 1-2 seria a védőbe és a silvereket drágábban akarják eladni, mint a goldokat
beszarás 
-
Gebriel
veterán
válasz
Misanthrope
üzenetére
Ja értem.
Tehát ha valaki téged elver fifában, az nem lehet, ott csak a program lehet a hibás.
Ha egy user szintén úgy gondolja, hogy ez ellenfeled volt a jobb akkor az meg nem ért hozzá.
Még valami?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stylerr
addikt
válasz
Misanthrope
üzenetére
Most mit vársz? Bólogassunk neked, hogy a hendi vert meg?! Nem, szerintem is inkább jobb volt az ellenfeled. Hidd el, nekem azért van némi közöm a játékhoz.

-
Gebriel
veterán
válasz
Misanthrope
üzenetére
"az miért van hogy jött ellenem...."
Egyszerű, ő jobb volt mint te.

-
Misanthrope
csendes tag
az miért van hogy jött ellenem egy csapat, az ő csatára is sturridge volt és a kapusa courtois mint az enyém, én egy egészségeset nem tudtam lőni Sturridgel kaput nem találtam, ő 3 bombát vert vele a semmiből, az ő kapusa az összes zicceremet kiszedte, az enyém semmi , minden ami kapura ment az gól
mi ez
ja megvan fifa -
evibly
senior tag
Egyik nap teljesen random nyitottam egy 7.5k pakkot és IF Germán Denis esett belőle. Annyira nincs ára, hogy értelmetlen túladni rajta, ezért gondoltam betesztelem.
Aki Serie A-ban utazik és kellően mazochista, annak ajánlom, mert baromi lassú és darabos ugyan, de ha a 16-os környékén labdát kap, akkor azt beveri kegyetlenül.
89 finishing, 86 shot power, 86 fejelés pontosság, 88 jumping, 86 strength. Igazi vaddisznó power csatár, bár a fejelését még nem tudtam kellően tesztelni. Szóval elég lassú, de alig lehet tőle elvenni a lasztit, ha vkinek nincs jobb dolga, próbálja ki

-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
IF lapot neki!

(#20279) LendvaiFeri1: tudom, azért írtam kicsit ironikusan

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az a sutyerák mégis csak jobb lábbal szokott akkora gólokat verni nekem online/offline, hogy nem is kommentálom, mert bannolnak.

(#20245) Blashe: Oldalam nincs, terveztem anno, hogy irok a hamis kilencesről, de ezidáig még nem volt rá időm. Ha van valami speciális kérés, akkor szivesen válaszolok rá, amennyire tőlem telik!

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem hiába csak 2*.

-
Azog the Orc
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Blashe
üzenetére
Picit drágább, de nem is lenne rossz, elég támadó és cseles csapat.
(Egyedül a 2 CDM nem a leg masszívabb, de összehangolt védelemmel lehet próbát tenni.)Sturridge +3 PASS PHY
Welbeck: katalizátor
Iniesta és Wilshere +3 DEF PHY

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
#nádzson koszonom!!! 
-
Azog the Orc
őstag
Ja ez még a délelőttről lemaradt
[link] 
-
deszkaúr
tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
ezek szerint eléggé

ja akkor a "cselmatyi" letenné a lantot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
deszkaúr
tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
a két cdm nem a gyorsaságáról és ford.ról híres azokon egy átlagos
"cselmatyi" ahogy nevezed, simán átdurranna,
a két középvédő meg már lendületből meglenne "edve"
ennyi
én is őket használom többnyire
amugy komolyra véve, érdekes ez a Serie csapat
lehet rápróbálok
kicsit már uncsi úgyis az alap Team -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azért mert a "nagytudású" EA rosszul értelmezte a "Futball szabályai" kézikönyvet

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez után a szabálytalanságot elszenvedett fél jött? Mert akkor azért
Amúgy hátulról való becsúszás amikor én játszok szinte mindig piros
(nem én, ha tehetem lap nélkül hozom le a meccset
)
Még a későbbiekben én jó ötletnek tartanám, hogy ne csak a piros lap után legyen eltiltása egy játékosnak hanem 4-5 sárga után is. Volt párszor szerencsém olyan ellen játszani aki úgy tördelte a meccset, hogy rossz volt nézni és mivel csak sárga nincs semmi büntetés. Ha ezt 4x megcsinálja és emiatt a fél csapatnak ki kell hagyni a meccset megnézném változna-e a felfogása.
Ez az ötletem lehet nem tetszik sokaknak, de még ráteszek egy lapáttal
Sokan fitness keretet csinálnak egy offline meccsre, majd vissza a teljes keret online. Én a kettőt külön venném, ami offline történik az ott marad, ami online az pedig ott, a kettőnek egymáshoz nem lenne semmi köze csak annyiban, hogy milyen játékosaid vannak. A fitness/gólok minden egyéb külön ágon menne 
Illetve még 1-2 ötlet, bár tudom nem rajtam múlik
- az egész keret "regenerálódik" aki nem játszik, nem csak a cserék illetve a tartalékok
- cseréknek nem megy le a szerződésük
- gyakorló meccsek büntetlenül, contract fitness sérülés, egyszerűen semmit nem számol a gép, de gyakorlásra tökéletes lehet(ne), természetesen gólokat sem könyvelné el -
Vampire Bat
aktív tag
Ezzel megnézném,hogy mit kezdene egy cselmatyi
,amúgy nem is olyan rossz a csapat. -
LedyGyuszi
addikt
Ez miért piros?

[Red Card] -
HunIIIFules
csendes tag
Az a vicc az egészben hogyha új csapatot rakok össze össze, vagy új egyéni taktikát akkor agyonverek mindenkit kb 10 meccsen keresztül keresztül, szó szerint. 10 bol 8 min jön jön. És onnan vége.. Mindent elfelejtenek.. Megvettem tevezt olyan volt mint az álom az álom.. Ha kellett rohant ha kellett gyönyörűén passzolt.most ha én kialnek a pályára jobban Csinálnám.ugyan Ez ribery ..
Bocs a szó duplazasert ,, telefonról írok és össze vissza másolat másolat. -
Vampire Bat
aktív tag
Minimum 4 csillagos gyengébbik láb:sztm nem is olyan rossz.
-
Gebriel
veterán
CON rövidítés mit jelent egy játékosnál?

-
bucketb0b
őstag
-
MdewC
nagyúr
-
Blashe
aktív tag
4-2-3-1 (széles) vagy
4-1-2-1-2 (széles) formációra valaki tudna nekem csapatot ajánlani 200k értékig max (pc) ? -
MdewC
nagyúr
válasz
Blashe
üzenetére
Nekem sajna külön oldalam nincs, de ha visszalapozol picit, tegnap és tegnap előtt (meg ha a keresőbe beírod a taktika szót), volt szó beállításokról, de ha van külön konkrét kérdés, akkor sztem bármelyikünk ír rá részletes választ.

Szóval én is örömmel írok olyanról, amit már próbáltam, de ezzel sztem nem vagyok egyedül.Bucketb0b: Valóban, lassan 2,5 fél éve nyomom a 4-2-3-1-et és (2)-t, ez nagy előny, ha megvan a kedvenc. 4-5-1-et tavaly teszteltem Kolumbia miatt, de csak funolni.

Nekem a 2 CDM és széljáték miatt esett erre a választásom, nem könnyű támadni ellene, de a 4-3-3 formációk is elég népszerűek sokaknál.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Blashe
üzenetére
Ez az a topik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a legalapabb szerintem az, hogy megtalálod a neked fekvő felállást. Ahogy nézem MdewC az 1 csatáros rendszerre esküszik, de én már nagyon nehezen tudnék játszani abban, bár volt ilyen mikor elkezdtem a játékot, 4-5-1 de egy idő után nagyon eltűntem és kevésnek tűnt az egy szem csatár elől. -
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ilyen esetnek én is voltam résztvevője csak én a jobbik felén voltam.

Más a Ezen az oldalon a Season bajnokságnak ki a szervezője?
Szeretném kérni a csapatom megváltoztatását a Juventusra. Mikor regeltem nem volt választható a Juve, de mivel nem vesz részt senki a Juveval a bajnokságban és nekem sincs még mecsem ezért arra gondoltam hogy nem e kaphatnám meg én.
Még annyi hogy ha megoldható jó volna ma estig mert elméletileg ma lejátszom az első meccset. -
Blashe
aktív tag
MdewC és Nazara , nincs valami oldalatok vagy fórumotok, ahol felállásokról, esetleg taktikákról írtok pár sort ? Szerintem lenne rá igény nagyon is.
Egyszerűen nem találom meg a játékom és ahogy olvasom néha a hozzászólásaitok, gyakran nagyon jó dolgokat mondtok egy-egy formációhoz vagy taktikához. -
Azog the Orc
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Jól látod

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Úgy érzem ezt nem te lőtted

-
Azog the Orc
őstag
Ma már úgy álltam neki játszani hogy igazából nem is volt kedvem, már ahhoz sem volt hogy valami jó kis fun csapattal nyomuljak, pedig azt nagyon szeretek. Elég régóta fifázok és "függő" is vagyok, de most hosszú idő után úgy érzem hogy nem érzek késztetést arra hogy bekapcsoljam.
Most egy hosszabb szünet következik úgy érzem 
-
Madn!ght
addikt
Asszem kicsit pihentetem a játékot. Sikerült 4. osztályból a 6-ba visszaesni és ott is szó szerint csak bukdácsolok.
Se egy csel, pattan a labda tőlem, ötösről vagy kapufa, vagy szögletzászlóra megy (!) a rálövésem. Teljesen kikészít ez a játék.
Ma 15 meccsből egyet nyertem, mindegyikben legalább 3 gólt kaptam. Pedig negyedosztályban 3x is sikerült bentmaradni. (nem régóta játszom a játékkal, nekem ez még nagy sikernek számít) -
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Tegnap hosszu ido utan kifogtam egy ilyet. A sracnak az volt a taktikaja, hogy ket lapos szoktetest megcsinal hogy sturridge kapja a labdat, fele meg futott amennyit csak tudott...
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Amit te mondasz szerintem az itt a fórum berkein belül a "futóbolondok" megnevezésre illik. Csak sprint, körbe futni a másikat semmi más, se egy passza bentre se ívelés se valami kreatívabb játék se egy próbálkozás rá semmi szó szerint. Csak körbefutni a védelmet majd egy az egybe a kapura és vagy bemegy vagy nem

Nem mondom, hogy nem használom, mert azért is vannak gyors játékosaim a csapatban, hogy ha esetleg ilyen adódik el tudjak futni az ellenfél mellett, de a taktikám nem erre épül hanem a kiugratásra amihez szintén kell a sebesség. Én a szlalom alatt azt értettem amikor pl. egy felállt védelem van kilép a védő rám, de nem tudok passzolni egy kis elhúzás jobb, balra és már nyílik tér a többi játékosomnak ha nem tudok a kapura menni.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Azért kell a stamina mert a 90+ stamina 99 pace a 80.ben is ugyan úgy fut mint az elején, így átgázol mindenen és mindenkin az egész pályát megkerülve unreal módon hiába helyezkedsz jól a védekezésben.
Az a baj hogy én nem tudom csinálni a sprintelős ökörséget (nem is akarom) így azt sem tudom hogy hogyan csinálják, lehet az amit mondasz spint+kanyar tudja a franc
Ja nyomja a sprintet és kanyar az lesz az 
MdewC:
Így van ha tiszta a meccs akkor nincs gond

A legjobb amikor laggol mint állat és jön egy sprint huszár na azt védekezd ki amikor nem tudsz ember váltani csak minden 3.próbálkozásra, amire sikerül már rég a kapuban van!
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm szépen!

Urak!
Mindenkinek megvan a maga játéka, jó ez így, van, hogy bejön egy támadás, van, hogy nem... Ha nem érezzük, hogy belenyúlt a gép, vagy nem lagol a meccs, akkor annyira nem is para annyira, bármilyen gólt kapunk nem? Lövünk rá 2őt és jónapot!

Itt egy jobb vidi, néha azért ő is idegeskedik, de sztem kivágja... A vége is tanulságos, elég sokszor előveszi ő is az ea-t, de totál igaza van sztem.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Szerintem most 2 különböző dologról beszélünk. A szlalomhoz nem feltétlenül kell stamina mivel megoldható sima alap mozgással is. Te szerintem arról beszélsz mikor valaki egy friss (vagy nem) játékossal csak sprintel és közben kanyarodik vele.
Vagy lehet én értelmezem félre, de abból indulok ki, hogy a szlalomhoz nem feltétlenül kell a 74. percben megfelelő állóképesség mivel megoldható anélkül is. -
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Azért mert itt ugyan olyan OP lett mint a 14-ben a fejes volt, bárhonnan bárhogy beadtad Mandzu-ra vagy Lewa-a az 10-ből 8x gól volt, most pedig ez az OP, a 14-ben ezt nem lehetett plusz ez is teszi komolytalanná a meccsek vizuális összképét. Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy tud, ez csak egy vélemény

Mondom nincs olyan gondom vele hogy nem tudom levédekezni mert ez már alap, de attól még nem tetszik.
Utoljára akkor kaptam ilyen gólt amikor TOTY CR (1000-es stamina) még a 85.ban is úgy ment mint az állat az én játékosaim meg már lépni nem bírtak. -
MdewC
nagyúr
Itt így gondoltam: (Erre szokták mondani, hogy vagy csinálJ jobbat, vagy ne kritizálj...)

Van 1-2 külföldi videós, aki szintén káromkodik, de ott ennyire nem zavaró. Itt viszont ez nem kelt "profi" hatást, amit azért sztem elvárnánk egy videótól, ha már egyszer felkerült nem?

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Hát én is szoktam szlalomozni a védők között, én nem csellel viszem el mellette hanem finoman arrébb húzom vagy elhúzom a szerelő láb mellett ha bejön. Ez miért a játék hibája

Cselnél gyakorlatilag van egy mozgástér a játékosod körül ami miatt nehezebb szerelni, itt nincs. Távoli lövésnél csak azon múlik te hogyan lövöd meg milyen pontosan és semmit nem tud tenni ellene a védekező csapat (max. ha időben kilép a játékossal rá). Egyébként ha viszik rád szlalommal nem általad irányított játékossal kell szerelni, hanem a teammate contain vagy mi a bánat a neve. Vagy ha már irányítottal csinálod akkor a becsúszás vagy a passz nyomása sokat segíthet, ilyenkor másféleképpen szerel és hatékonyabban is
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Szlalom-sprint vagy tudja a brém hogyan hívjam, azok a majmok akik csak abból élnek és mást nem tudnak hogy cikáznak a védők között, főleg úgy hogy a 70.percben a fáradt védőkre behoznak 3 Doumbia félét oszt focizzá paraszt! Simán kivédekezhető aláírom én is levédekezem, de attól még idegesítő, mert ez a játék gyengeségének a kihasználása szerintem (de ez csak az én véleményem) , nálam ez olyan mint nálad a távoli bomba betyárok pl az engem egyáltalán nem zavar.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
A szlalom sprintet én is nyomom
Szerintem simán kivédekezhető egyébként a szlalom sprint mi baj van vele? Vagy pontosan mit értesz szlalom sprint alatt? Sprint és úgy váltasz irányt?(#20221) Stylerr: nem bántásból (bár bánja a faszom ha megsértődik
) az ilyen jár tournamentekre? Akkor az ilyen videó csak a youtubenak szól nézettség miatt, mert ha tournamentekre jár, de így kiakad akkor az elég gáz nem?(#20225) LendvaiFeri1: engem is felbasz néha és odabaszok az asztalra, ha sok gólt kapok kibaszott szerencsétlenül meccseken át, de annyira sosem, hogy dühkirohamot kapjak vagy kettébasszam a billt vagy esetleg kiszaladjak a szobából kivágjak egy fát és agyonüssem vele a szomszéd öreg nénit aki épp pogácsát süt

A kis rage a lag miatt meg az ívelgetős majmok miatt szerintem nem ez a szint
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Vannak ilyen emberek, néha engem is felbasz, de ennyire...

(#20217) Azog the Orc
Ígybizony dáá.
(#20218) Vampire Bat
Lehet.

(#20219) MdewC
Nem hiszem, hogy fórumról van. Lassan másfél éves videó, azóta már visszavett egy kicsit.

Itt van még egy gyöngyszem, ráadásnak van benne valami Luckey gyerek is.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Világos, ezért nem is szabad totál elítélni, mert tett bele munkát, kapacitást, időt, stb... A játék még hagyján, mert láttam 1-2 szép gólt tőle, de a stílus miatt nekem nem hozta meg a kedvem, hogy "elemezzem" percekig, hogy tolja, videókon keresztül...
(Erre szokták mondani, hogy vagy csinál jobbat, vagy ne kritizálj...) 
Mi meg itt írásban osztjuk az észt egymásnak, azért ez nem ugyan az.
Am meg valaki pedig mindig jobban tolja a gamet, szóval...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Aham. Köszi.

Az jutott eszembe, erről a videóról, hogy megmutassam-e 1-2 barátomnak, hogy jókat röhögjünk együtt az anyázáson (nem mintha én nem szoktam volna, mondjuk ez már a ló túloldala sztem), vagy inkább titkoljam el, mert visszakérdeznének, hogy te is ezzel nyomod? Hmm...
Még ha piásan is funolunk egymás ellen, négy faszi 5 óra alatt nem anyázik ennyit, mint ő 10 perc alatt, pedig nem kell félteni a társaságot, ha arról van szó...

Tényleg becsülendő a videózás, de jobb is, hogy váltott akkor, a saját érdekében, remélem már jobban van.

Szerk:
Hát, ezekből a videókból sok minden átjött, csak az nem, hogy mekkora fifás... én nem vagyok senki ebben a játékban, de ha ő a nagyobbak közé tartozik, akkor nagy a baj mezőnnyel...
-
-
Azog the Orc
őstag
Nézegettem kicsit a youtube-n 1-2 magyar fifást videón és miután megláttam hogy ők is nyomják minden középkezdésből egyből kapura tőrnek szánalmat és nyomják a szlalom-sprintet szánalmat ki is kapcsoltam, röhejes volt
Én azért ezt nem mutogatnám 
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
OMG
Ugye ez az arc nem innen a fórumról van. UGYE NEM?

2:59 "na most mennyé Sturridge... lefújja Bazmeg..."

Ez nem, hogy kiégés, ez annál valami sokkal több...

Senkit nem szeretnék megbántani, mert egy tanulmány videónak tökéletes, meg legalább vette a fáradságot a videóra, ami egyébként "elismerendő", meg lehet nevetni is, de nekem ebből az jön le, hogy ne játszunk és milyen videót ne készítsünk... (mondjuk a szar védekezéstől a "pró pléjer inteligensz" se ment meg senkit.)
De amúgy fogok neki szurkolni, hogy jusson minél feljebbi osztályba, komolyan! Ezen ne múljon az egészsége!!!Vagy ezt csak én gondolom így?
Azért 1-2-őt megnézek, hátha van lesz még epic pillanat... Amúgy ez a játék megcsúfolása picit, Ovvy ettől fényévekre van. Sry, ha valakit megbántottam, de hát na... -
Vampire Bat
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mintha csak magamat látnám.

Nemhogy szólt volna bözsi néninek,az megnyugtatta volna. -
Azog the Orc
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez egy állat

-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Gyereknek azért érzéke van ehhez, fél képernyő róla szól. De legalább látjuk is, mert a hangerőt sem sikerült beállítania

Az ilyen amúgy minek játszik
Ekkora agyfaszt kapni egy játéktól bakker, kiégek -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ha felidegesít a Fifa,akkor csak énekeld,hogy SÁMVER ÓVER Dö RÉNBÓ[link]
-
Azog the Orc
őstag
Végre kiestem a div1-ből,
6 ragequit-el
3 laggos szart rageltem ki és 1-2 olyat amikor öngólt ütött a kapusom és volt olyan is hogy hazaadtam és elgurult mellette be a kapuba, egyből kiléptem, soha többé nem jutok vissza ebbe a patkánytelep div1-be, amire nem coinköcsög jön addigra elmegy a kedve az embernek a játéktól! irány még lejjebb bohóckodni 
-
Gebriel
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ja

-
Azog the Orc
őstag
Dél előtt megpróbáltam meccset játszani nem lehetett mert be volt lassulva ott hagytam a francba, gondoltam most estefelé megpróbálom hátha, de nem ugyan az! Ez azért már egy kicsit szánalmas minőség hogy egy cselt vagy egy emberváltást nem lehet megcsinálni normálisan mert el van csúszva az egész, EGÉSZ NAP!

-
bucketb0b
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Nos a teszt véget ért
Előléptetés esetleg egy LM ajánlása után /akár pozíció changer kártyával/ (lásd lentebb)
RvP-hez meg kellett találnom a megfelelő St párt, a mögöttük lévő CAM és 2 szélső gyakorlatilag mindegy. Bár becsapós, mert mostanában úgy érzem a gép nem korlátoz így picit egyszerűbbek a meccsek. Jó pár meccs után a Vargas-Sturridge és Robin van Persie-Welbeck kettős alakult ki 4-1-2-1-2-ben.
Sok helyről olvastam, hogy Schürrle nem feltétlenül jó, mert nem nagyon van az ellenfél kapuja előtt. Hát azt kell mondanom a szélsők végzik a védekezés egyik alapját nálam, a szélen sok labdát megfognak akár egy picit befelé lépve és egy Schürrle vagy Willian/Sterling páros nálam az elég komoly védekező munka után odaér a kapuhoz, bár nem mint befejező hanem, mint átkötő akár a gólhoz. Viszont a másik szélsőm Elia nem igazán vált be, futóbolond, de mást nem nagyon vettem észre nála, kapu előtt pontatlan és nem is olyan magabiztos a teljesítménye a csapatomban így őt nem tudom ajánlani, ha esetleg valaki gondolkozna rajta vagy a vásárlásán. -
thebigK
addikt
PC-n nem ad el valaki 100-200k zsetont?
elnyitogatnam 
-
Garsza
veterán
Ez egy idegölő rakás fos ez a játék. Felakasztani mindenkit aki részt vett a fejlesztésében.
Ez nem a kikapcsolódásról szól.

-
MdewC
nagyúr
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nagyon nem értek 1et.
Hasznos tanácsoknak és saját tapasztalatoknak köszönhetően milliókat kereskedtem (nem vagyok egyedül), tökéletesen egyenlő körülmények között, mindenki számára lehetséges módon, coin vásárlás nélkül!
A játékmód egyik lényeges elemét írtottáki a coin csalók és vásárlók miatt, korlátozva a kereskedést és a legális játékosokat!
Valamit nem szeretnék több 1.000 forintot fekete lapokra költeni RANDOM!
Röviden.

JA, több ezer meccset se szeretnék játszani fekete lapokért hónapokat várva, holott így is eleget játszom.
Nemsok értelme van így a FUT-nak, max a játékmenet tetszik nekem jobban.
-
bucketb0b
őstag
De nem az lenne a cél, hogy építsd a csapatod fokozatosan bronztól a goldig és tovább? Ezt így év közben bevezetni nem volt egy jó döntés, de ha alapból így indul majd az jó lehet. Azért szerintem ez lépés az egyenlő feltétel megteremtése felé.

Egyébként így a játékos árak növekedhetnek is a későbbiekben mivel kevesebb lesz a piacon belőlük ergo különlegesebb lesz, de logikus is szerintem, mert azért egy Reus, Benzema, Lacazette vagy Götze szintű játékos, hogy csak párat soroljak gyakorlatilag egy alap játékos a játékban és úgy veszi meg adja mindenki mintha a legtermészetesebb dolog lenne
(#20199) Gebriel: tudom mit érzel

Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 memóriák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még statokban sem jobbak, de drágábbak

ja megvan fifa