Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Wow.
Mi a picsa történt azóta, mióta nem írtam?
A faszt izgat, MU, Real, Barca, Dnyipro, Atleticó, akármilyen csapat, amikor a focit kell szeretni, a szép futballt.
Még ilyen hülyeségeket, hogy a másik drukker egy köcsög aki nem egy véleményen van velem. Ennyi erővel mindenki egy köcsög/hülye, aki nem Everton drukker, mert Howard statisztikailag a legjobb kapus a világon.
Még ha az MB1-ről vitatkoznátok, akkor megérti az ember, de annyira tökmind1 amikor Realos veri magát az MU-s ellen, hogy a Real a jobb(amikor mindenki tudja, hogy az Atletico mindenkit ver).
Kérdés, mire veri magát az ember ilyenkor? Ő lőtte az aranygólt, vagy mi?
Ennyire sötétek ne legyünk már, ez az utolsó kérésem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Talán nem lehetetlen.
[link]
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ettől jobb csapatot sztm nehéz csinálni.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Van benne valami, főleg a fejelés miatt.

-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És az megvan, hogy egy rakás usert nem tud többet csatlakozni a játékhoz, mert valami bug nem teszi ezt lehetővé? Nálam is ez van - kb. két hónapja ahányszor csak elindítom az androidos FUT-ot, a FB login kísérlet pillanatában elhasal a cucc és nem enged be.
Az egy dolog, hogy ezzel buktam a hobbiból összegyűjtögetett játékosaimat, csapataimat, zsetonjaimat, de innentől kezdve a játék is kuka, mert a jelenlegi FB profillal nem tudok belépni, a vendég profil viszont nem enged fel a marketre. (és emiatt nyilván nem fogok egy FB fiókot nyitni)
Megoldás pedig nincs: több ezer felhasználó szívta meg és nem coin farmerekről van szó, hanem sima játékosokról, akik közül nem egy Fifa pont vásárlásai is mentek a levesbe. És nem tudják megoldani, vagy nem akarják. Ja és állítják, hogy nem banról van szó, hanem valami glitch, amit nem tud megoldani a világ legnagyobb és egyik legtöbb bevétellel bíró vállalata. Funfunfun!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabee0324
üzenetére
Remélem, de ugye 24 óráig volt elérhető, szóval jóval ritkább mint RB Ronaldo. Pedig jó lenne egy álom támadósor elől! Motm Neymar - RB CR7 - RW Messi, bár lehet ezt még vegyíteni, mivel van motm Suarez is, illetve ST Bale, bár ő nagyon ritka és drága, mert amikor a hét csapatában volt, akkor végig nem üzemelt a piac...
Amúgy megtudtam az igazi okát a coin árak emelkedésének. A kötelező FB-os bejelentkezés az oka... A coin farmolók ugye úgy gyűjtötték a coint, hogy nem csatlakoztak a facebookkal, csak simán beléptek, mint "Anonymus" és gyűjtötték a coint.
A frissítés óta már kötelező belépni, mert ha nem teszed, akkor nem kereskedhetsz a piacon. Viszont, ha belépsz a facebookal, akkor gyakorlatilag újra kezded a játékot, szóval a régebbi "mentésedet" és a tartalmát nem adja hozzá a facebookos belépésnél. És éppen ezért szívták meg a coin farmerek, mivel accountok tucatjaiban ragadt bent több milliárd (accountonként) eladásra várom coin... Szóval most kamu felhasználókat kell csinálniuk, azokat viszont a FB sok esetben automatikusan kiszűri, esetleg felfüggeszti, így tehát nehéz helyzetben vannak... Ezért van az, hogy rengeteg helyen egyáltalán nincs készleten coin vagy pedig 20-30-40 milliók, ami ugye nem sokat ér. Így tehát érthető, hogy miért 7 euró körül mozog. Sajnos a coin sellerek legtöbbje ázsiai, de mellett pofátlanok is, mert pl. Hong Kong területén elvileg teljesen adómentes ez a tevékenység, ennek ellenére viszonylag magasak az áraik. A kommunikációs és segítőkészségeikről inkább ne is beszéljünk... 24/7 online chat & E-mail = Sosem válaszolnak a legtöbb helyen, csak napok múlva...
Én jelenleg egy angol oldalról szoktam, nagyon korrektek, automatizált játékosvételi rendszerük van, jelenleg a legolcsóbbak (mobil fronton), ráadásul mindig jókat dumálok velük! A többi platformra sajnos magasabbak az áraik, mert Angliában 23%-os adó van, szóval nagyon nehéz tartani a versenyt az ázsiaiakkal (mily meglepő)... -
MdewC
nagyúr
-
gabee0324
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi! 9 millio korul mennek, de rengeteg van a piacon, biztos lemegy majd az ara, csak ugy sorja a gep
! El kene adnom, de olyan jol mutat! 
Csak androidon van 100k-s, ps-en csak az a semmit ero 25k-s van!
-
MdewC
nagyúr
PS3 is van 100K-s pakk még? Ha igen, meddig nyitható?

-
Kristof_94
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezzel nagyon mellélőttél haversrác, nem MU fan vagyok, kizárólag amiatt osztottam meg ezt veletek, mert látok fantáziát Depay használatában, majd a 16ban egy BPL csapatban.
Amúgy én a Real fanokat minden fórumon, facebookon, stb ignorálom, mert összes habzó szájú tizenéves (vagy így viselkedő), akik minden ellenfél drukkert lefikáznak, és sokkal nagyobb élvezetet okoz számukra, hogy eurómilliárdokért leigazolják a legdrágább játékosokat, mint egy egy meccs.
Kivétel persze van, és minden tiszteletemet küldöm feléjük, de Te a legkevésbé sem tartozol közéjük
Puszi
-
gabee0324
tag
Ma elnyitottam 1.5 millat, es az eg vilagon semmit nem adott, a vegen mar csont idegböl nyitottam. Erre belepek az androidos ut-be, 100K-s pakk elso nyitas Motm Messi!

-
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Kolléga. 19.-én jön a Witcher 3, az évtized játéka, szerintem egy próbát tegyél vele.

Én amint meghozza a futár a csomagot, hetekig semmi mással nem fogok játszani, az fix.

-
Azog the Orc
őstag
Befejeztem!

Hiába új taktika új dolgok ha megint jön az hogy képtelenség értelmeset passzolni mert az összes mellé és gyenge erőtlen bmeg!
Állítgasson a jó édes k....a anyja ezen bármit, erőlködjön az anyja ezzel tovább, úgy szar ahogy van az egész trágya!Eladok mindenkit a picsába, elegem lett az UT-ból!!!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Én is mindig saját taktikával nyomtam, sosem a gépivel

Még az előző HSZ.-emhez:
A váltás oka az hogy meguntam azt hogy a taktikából és stílusból kifolyólag MINDIG felállt védelem ellen kellett támadnom, ez sokszor nem volt egyszerű főleg ha az ellen jól védekezett! Más meg 2 passzból a kapum előtt van mert azt támogatja a játék. A hosszú passzok, löbbölések sokszor sokkal pontosabbak mint a 4m-es rövid passzok! Ja és sokszor késik a játék csúszik vagy a bánat tudja mi van így felállt védelemnél amikor nyomnám a skillt sokszor be sem veszi amit nyomok és oda az akció!
Ezért próbálok meg egy kicsit lendületesebben játszani, kihozni az ellenfelet kapu elől, kicsit területet hagyva a támadóknak, nm kifejezetten kontrákra játszani, a passzolgatás megmarad, a kettőt próbálom összegyúrni!

-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
A custom tactics hosszútávon is érezhető pozitív szempontból, vagy ez is csak 'három napig tartó csoda', esetleg csak placebo? Megéri minden meccs előtt és közben pötyörészni vele? Mert huzamosabb ideig, pár hete csak a high pressure-hoz ragaszkodtam, viszont nem tetszett, hogy a védelem az instabil és nagyon magasan van, plusz az utóbbi időben a védekező játékomon sokat faragtam és érezhetően jobb is lett, mostanában pl maximum egy attacking, amit elvállalok, balanced helyett, vagy még azt sem. No meg minimum 2gólos vezetésnél a counter attack.
-
Azog the Orc
őstag
Úgy érzem megcsömörlöttem a 4-3-3-al,nem tudom miért hogyan de váltanom kell, túl sablonos lett a játékom azt látom! Most átváltok a 4-1-2-1-2-re, a taktika is picit változik!
Eddig a 4-3-3-al így volt: 48, 38, free, 48, 40, 50, free, 55, 55, 50
Most a 4-1-2-1-2-vel így próbálkozom: 70, 50, free, 55, 40, 60, free, 30,50, 60
2 meccset toltam eddig,a játék lendületesebb, gyorsabb, több a beindulás, a szélsők jól jönnek a támadással, a CDM létezése (ellentétben a 433-nál) stabilabbá tette a védelmet, meg persze a 30-as védelmi vonal.
Még ismerkedem vele

Ha esetleg ezzel kapcsolatban bárki tudna hasznos tippel, javaslattal támogatni azt nagyon megköszönném!

-
thebigK
addikt
No, kimerem jelenteni, hogy RVP előlépett 2. számú kedvenccé Mkhitaryan után. Kegyetlen amit művel a kapu előtt. A sebesség-hiány pedig alig észrevehető. Hála többek között neki div2be való feljutás pipa és még van 2 meccsem div3ból...

-
Gebriel
veterán
Ti egy csapattal mennyi időt szoktatok játszani?
Általában mennyi idő az amikor összeraktok egy másikat?Garsza
Én ilyenkor pihentetni szoktam a játékot egy kicsit, utána valamennyivel jobban megy.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Mondasz valamit, viszont a Cityt meg ne említsd még 1x, mert lehányom a falat.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezzel nincsen baj, onnantól lettél szurkoló oké, de nem illő egy MU-t így fikázni mert annál sokkal többet adott a futball világának mind tehetségeket (ott azért még mindig sokkal-sokkal jobb és több játékosnevelés van mint sok sztár klubnál) mind szórakoztatást , ők tettek le az asztalra, nem úgy mint egy M.City

Kicsit több tiszteletet egy ilyen kluboknak!

-
dracox
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Én szerintem meg az angol bajnokságban nem a kis csapatok lettek erősebbek, hanem a nagyok lettek gyengébbek. Legtöbben az európai kupaszereplést tartják mérvadónak, mert ott lehet megmutatni, hogy az adott bajnokságok TOP csapatai mire mennek más bajnokság bajnokaival és ott tényleg elvéreztek az angol gigászok szépen sorban..
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Figyelj, valahol el kell kezdeni.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miért talán a BBVA lenne a legszínvonalasabb? Azért mert van 2 csapat ami ér valamit és évről évre közöttük dől el a bajnoki cím? Ja van egy Atletico is aki egy párszor megcsapkodta a Realt!

A BPL-ben sokkal több a patinás klub, nagyobb a harc a címért stb....Mindezt úgy mondom hogy bundes és Bayern fan vagyok, de egy intelligens szurkoló tiszteletben tartja a másik drukker nézeteit és kedvenceit nem pedig ócsárolja!!!
(szégyen)
(#21664) LendvaiFeri1:
Akkor kemény 10éve vagy Real drukker? Ezt nem tudtam ez igen

-
Garsza
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Sajnos ilyen szurkolók mindég lesznek akik azon élvezkednek hogy más klubokat fikázzanak. Mert az okoz nekik örömöt. Ismerek ilyeneket személyesen is. De persze ha a saját csapata szerepel szarul akkor kusban van. Nem kell velük foglalkozni.
Viszont ebből a fosból már ki....tul kezd elegem lenni. 3. osztályból már hetedikben vagyok és itt is 5 vereség. Egyszerűen nem bírok mit csinálni. Az ideg szétb...
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Kik ezek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csakis Raúl!
a többi pórnép ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#21661) LendvaiFeri1: Real szurkoló vagyok, de te nagyon elfogult vagy

Abban az angol bajnokságban szenvedne mindenki egy idő után.. a legerősebb bajnokság, nem azt kell nézni, hogy a bl-ben hány angol csapat van ott a legjobb 4-8 x között. Ettől függetlenül a Real, Barca kicsit kiemelkedik a többiek közül, de 2 meccsen bármi megtörténhet, hosszabb távon már nem lenne esélyük szerintem ellenük, de 2 meccsen van, itt már ez a lényeg. Kettejükhöz felér vagy a közelükben van a Bayern és ennyi, a többi csapatnak már szerencse is kellene egy ilyen sorozatban, City, Chelsea stb. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Jó az 2004/5-nek.
-
Pacos
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Bilbaot nem bántani!
Amúgy a stadion zsír új és 173M € volt...arról nem beszélve hogy tavasszal 1-0-ra "vertük" a Realt. 
(Persze az EA Sports gondolom akkor is Ronaldo ánuszán csüngött, közben Aduriz simán kaphatott volna már legalább egy nyomorult IF-et vagy vmit
) -
Azog the Orc
őstag
Egy igazi drukker a nehéz időkben is a csapat mellett van! De az a baj hogy a legtöbb Barca - Real szurkoló max 5-6 éve szurkol nekik amióta CR, Messi fétis van! (tisztelet a kivételnek persze) A legtöbbjük azt sem tudja ki volt Kluivert, Reiziger, ludrup, Bakero, Stoickhov,Zubi vagy akár Morientes, Karembeau, IvanCampo, Hierro, Amavisca, Suker !!! Na mindegy........
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Az a CR MEG BALE nyert egy Copa del Reyt, meg egy BL-t. Mellesleg CR a jelenlegi aranylabdás.
Az a Schalke meg a Bilbao végigverné a fél PL-t. És még az a világ "legszínvonalasabb" bajnoksága, röhej. -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
CR is többet ér mint egész Spanyolország, szóval ezt lehetne fokozni. (Elnézést, ha bárki mást megbántottam.)
1 biztos, hogy a Realnak is jöhet egy hullámvölgy bármikor (elég kellemetlen érzés, sajnos már megtapasztaltam), majd akkor állj ki inkább a csapatodért "ekkora" mellénnyel. Mindenkinek szimpatikusabb lesz, mint ez most.
De ez csak egy szubjektív javaslat.

-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Hagyd, remenytelen eset. Azthittem ez mar lezart tema, de ugylatszik a kollega valamit nem tud megemeszteni. Erdekes modon eddig itt senki nem szidta a masik kedvenc csapatat, ulj le, egyes

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mitől jobb kikapni egy Bilbao-tól vagy Schalke-tól? Amikor CR,Bale többet ér mint a 2 csapat + a stadionok

Ezek szerint a Real mindig a toppon volt mi? Amikor a Barca rúgta neki az 5-ösöket?
És amikor olyanok játszottak ott mint Gravesen aki egy rögbi játékosnak való és a csapat minden 3. meccsén szerzett gót, közben két szezonban volt 4 edző???

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Oké, küldd a repülőjegyet meg pár ezer €-t, és megyek.

Itt legalább nem sz##nak ki egy Evertontól meg egy West Bromtól, mikor Di María többet ér, mint az egész csapat.
Sebaj, talán az EL liga szereplés meglesz. -
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
költözz már ki Madridba.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez elég nevetséges egy Realos szájából. Kicsit gondolkozz már el..

-
Azog the Orc
őstag
Még jó hogy a Real a nevelőegyesületek mintaképe

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi

Nazara:
Na szép
Jól nézünk ki
Még ennél is lassabb lesz és lehet hogy skill se marad, kutyavilág ez 
De azért remélem a 16 még jobban pacewhore központú lesz
-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
sofifa.com - RVP
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én már rég rájöttem, hogy nem szabad a védőkkel passzolgatni a kapu előtt nyomás alatt, mert pillanat alatt szar kerül a palacsintába, el kell rúgni a ***ába, azt jóvan.

H2H-ban már megkapta a downgrade-et Robin, ha sima kick offban, vagy seasonsben játszol, akkor láthatod.
-
Azog the Orc
őstag
Az ilyen góloktól a falra mászok:
[link]
Először Alaba balfaszkodik, inkább birkózik mint menne a labdáért, utána Boateng jön, hiába nyomom a hazaadást izomból inkább levesz a csatárnak, majd mikor már a csatáré a labda utána próbál hazaadni
Nem baj mert 3-1-re nyertem, cserébe ezeket lőttem: [link]
Rypejakten:
Ezt hol lehet látni?

-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ehh, köszi az infót!

Két-három IF akkor, és visszakapjuk az igazi énjét.

Mondjuk nem értem, hogy miért kell ekkora downgrade-et adni neki, amikor játszott, lőtte a gólokat, arról már nem ő tehet, hogy lesérült.
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Reus nem jó?

-
Azog the Orc
őstag
Nincs valakinek egy Ribery és Pogba (84)-es? Megvenném

-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Tegyenek bármit, -5 minden statból, akár nagyobb pész downgrade is, de a 4*4* -hoz ne nyúljanak.

-
Azog the Orc
őstag
Lehet hogy a 16-ra elveszik RvP 4*skill-t?

más:
Kompany-t lehet hogy ki kéne dobnom a csapatból és vissza Mangala-t mert rendre lefejeli minden jött ment Menez és társai, lehet a jumping statja miatt
Kér mert jó CB csak nem tud ugrani a benga 
-
szakii6
tag
Elnyitottam 600 000-et .. Jött egy IF Diego, és nem kamizok, a legutolsó 7500as csomagban volt lila Kane
mekkora etetés, hogy vegyek még XD -
elod22
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nem rossz, de Ribery védett faj

Más: -Hazard még eladó, ára 100K+ 5500 az 5% adó miatt, hogy ne legyek mínuszban a végén

-2 db Reus (egy hunter lapos és egy szűz 7 szerződéssel) - darabja 32500+2000 zseton. -
Azog the Orc
őstag
Azért ez sem lenne rossz party: [link]

-
elod22
senior tag
Ha valakit érdekel Hazard PC-n akkor szóljon. Az előbb véletlenül elkaptam egyet 59 perc 48 másodpercnél listázva, gondoltam megveszem hátha kell majd itt valakinek

Van egy Di Maria-m is.
Közben fogtam még egy Reus-t is hunter lappal, alig 5 másodperce volt a piacon
-
Nazara
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Sztem nem baj, ha van belőlük ennyi lap, én csak azt nem értem, hogy miért van felháborodva a community, ha esetleg nem jön. Úgyse tudjuk sose kipróbálni, nagyon-nagyon kevés embernek adatik meg ez. (mondjuk ismerve a legelterjedtebb játékstilust, ez talán nem is baj...

-
bucketb0b
őstag
Az tény, hogy felesleges, de azért man of the match, mert a meccs embere volt, nem? Akkor ennyi erővel minden meccs végén kiadhatnának különböző játékosokból if, motm meg egyéb lapokat, hogy legyen mindenkiből 2-3 lap, ne Messiből 16 féle

-
Azog the Orc
őstag
Ami miatt érdekes hogy nem csak nálam hanem az ellenfeleknél is észleltem ezeket az értelmetlen passzokat és bugokat, az ő emberei is csúsztak a labda mellett rendesen!

Nazara:
Ezt nem tudom felfogni, hogy egy CR vagy Messi minőségű játékosnál nem kurva mindegy már hogy 96 vagy 97-es???

Úgy is ott a TOTY CR, Messi annál brutálabb lapot lehetetlen elképzelni is! -
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Mit vársz, kb. felrobban itt a fórum is, ha nem jön újabb 97 rated lap...

-
Azog the Orc
őstag
Össze-vissza bugol ma játék: Ott gurul az emberem mellett a labda és nem tudok ráváltani sehogy sem áll mint a péló és a másikon marad a jelzés többször is. Akkor rendszeresen a saját emberem szerel hiába vinném el a labdát a gépi vezérelte pali tuti hogy abba az irányba totyog és ez elől hátul! Olyan periódusok vannak a meccsen hogy mintha hirtelen átváltottam volna manuálisra a passzolást és érthetetlen módon tökre mellé passzol és valamikor amikor kicsit nyomok kajak elpasszolja a távolabbinak amikor meg hosszan nyomom leheletnyit passzol

Valami nem smakkol ezzel most

De a lényeg hogy meglegyen a tarka Messi és CR a népnek, mindennél fontosabb

-
szakii6
tag
Valaki nem tudja ezek a hero items-ek
meddig nyithatók? Illetve lesz valami speckó csomag? 
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Guardiola halálra ítélte a csapatát ezzel a taktikával.. 15 perc alatt elintézhette volna egy kis szerencsével a Barca, még időben reagált a 4 védős rendszerre váltással, de ezzel a kerettel gyakorlatilag semmi helyzete nem volt, Lewandowski helyzetén kívül. Édes kevés, ha a Juve így tudott a Real ellen játszani akkor a Bayernnek hasonló esélyei voltak szerintem a Barca ellen.. Elszúrták, Guardiola mehet a lecsóba

(#21625) thebigK: valami videórögzítőt szerválj be

-
Kristof_94
nagyúr
Júniusban Copa America!
Ott is tuti lesz pár speciális lap. -
_adaml21_
őstag
Depay a MU-ben, jó kis LW Premier Leagueben

-
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
Ha lenne Uru kupa: [link]

-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Magyarázzátok már meg nekem a Juve - Real után mért nem volt MOTM lap? De persze ebből a szaros Messiből ki kellett adni a 26. lapot.
-
Kristof_94
nagyúr

Megoldották!

MOTM Neymar - ST Ronaldo - MOTM Messi

-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
MOTM lap fog jönni! A kérdés már csak az, hogy ki... de mivel Messi elvileg már nem kellene hogy kapjon, így Neymar az esélyes!

-
dracox
addikt
válasz
szakii6
üzenetére
Ezt a Barcat igazság szerint egy full kerettel kiálló Real tudná csak megfogni. Elég visszatekinteni a legutolsó ElClassico-ra. Aki látta a meccset az tudja miről beszélek. Ezektől függetlenül grat a Barcanak, mert ez a gyenge Bayern nem fogja otthon kapott gól nélkül lehozni a meccset...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem, hogy Barca - Juve lesz!

-
törölt tag
Ez a Bayern teljesen fogalmatlan volt a futballhoz.

Szervezetlen játékkal nem is csodálom, hogy ennyit kaptak.
(#21608) Azog the Orc
Látszott is a játékon, sajnos a srácok jórészt kapuig se jutottak.
(#21606) bucketb0b
Guardiolának a sok sérült miatt kevés lehetősége volt ilyen sztárok ellen.-> Messi
Egyetlen egy jó húzása volt, hogy átváltott 4 védőre, mert akkor volt egy kis változás, de ennyi.Ui: Jön még két visszavágó..

-
-
bucketb0b
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Nem kell mindenért sárgát adni amikor valaki elesik, de nem történt a bíró szerint szabálytalanság

Hát mit ne mondjak sérültek ide, sérültek oda, Barca csúcsforma amoda ez a Bayern egy nagy csalódás..
Neuer egyébként rengeteg ilyet védett, mint Alves vagy Suarez lövésénél, neki szerintem nem szabad a lábához lőni a labdát. Miközben írok 3-0
Szerintem marad Németország ura a Bayern
Guardiola pedig kiejtette a Bayernt, Barca ellen védekezésre játszani 0 kontrajátékkal
És ez szerintem nem feltétlenül a sérültek számlájára írható. -
Azog the Orc
őstag
[link] Mit má nektek BBVA-sok

-
Azog the Orc
őstag
Szemét Digi TV megvette az összes futball esemény közvetítést, nem tudom nézni 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! El kene adnom, de olyan jol mutat! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)